Susanne Direks van Uw Eigen Drogist wint Gouden Gaper

Datum: juni 21, 2012

Voor (assistent-) drogisten heeft drogistenvakblad Nieuwe Drogist samen met het CBD (Centraal Bureau Drogisterijbedrijven) de Gouden Gaper-verkiezing georganiseerd: op zoek naar de beste zelfzorgadviseur van 2012. In de eindronde streden 2 vestigingen van Uw Eigen Drogist om de titel. Uiteindelijk mag Susanne Direks van Uw Eigen Drogist Appels in Tilburg zich de beste zelfzorgadviseur van 2012 noemen. Hiervoor heeft de Tilburgse drogiste een vragenlijst, mystery shopper en interview door een vierkoppige jury doorstaan. Op 21 juni werd Susanne Direks in de winkel verrast met dit nieuws en kreeg zij onder andere een wisselbokaal uitgereikt.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Susanne-Direks-Uw-Eigen-Drogist-wint-Gouden-Gaper.html 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.