Sunday’s viert 20 miljoenste bezoeker met FreshFM live vanuit zonnestudio

Datum: november 5, 2013

Zonnestudio Sunday’s viert dat in haar 13 jarig bestaan 20 miljoen bezoekers onder de zonnebank zijn geweest bij Sunday’s en dat was reden voor een feestje. De 20 miljoenste bezoeker werd zaterdag 2 november in het zonnetje gezet in de Sunday’s studio Middenweg in Amsterdam. Dit werd grootst aangepakt met Fresh FM die live radio maakte vanuit de studio.

Winnaar naar de noorderzon!

20 miljoenste bezoeker mevrouw Wolzak was de gelukkige winnaar die een all inclusive cruise naar Noorwegen richting de noorderzon heeft gewonnen! Wel zo toepasselijk omdat de zon tijdens de cruise niet onder gaat. De prijs werd uitgereikt door directeur Rob Bontje live op de radio. ‘’mevrouw was helemaal overrompeld. Ze was net terug van 6 weken Zuid Frankrijk, ging even naar Sunday’s om haar kleurtje bij te houden en valt met haar neus in de boter”.

Fresh FM maakt prijsuitreiking tot een feest

De zonnestudio van Amsterdam Middenweg werd zaterdagmiddag overgenomen door Fresh FM. DJ Frank Schildkamp maakte er een gezellig feest van en de heerlijkste zomernummers werden gedraaid. Een tweede DJ van FreshFM ging zelf nog even onder de zonnebank terwijl die op de radio was. Dat Sunday’s 20 miljoen bezoekers op haar naam heeft staan werd duidelijk gemerkt in de straat, want er was een enorme toeloop van buurtbewoners en winkeleigenaren.

Feestmaand20 miljoenste bezoeker mevrouw Wolzak krijgt de prijs uitgereikt door Sunday's directeur Rob Bontje

Sunday’s staat al weken in teken van dit heugelijke feit! In alle 63 zonnestudio’s van Sunday’s werden vele prijzen uitgereikt en natuurlijk kon er met korting gezond worden. 20 miljoen bezoekers! Dat is natuurlijk een ongelofelijke prestatie die Sunday’s niet ongemerkt voor bij laat gaan.

Verantwoord zonnen

“Door de loop van de jaren met wel 20 miljoen bezoekers hebben we veel kennis van zaken opgebouwd. Bij ons wordt niemand zomaar onder een zonnebank gelegd”; aldus Rob Bontje. Al sinds de oprichting in 2000 legt Sunday’s de nadruk op advies en klantvriendelijkheid. Aan de hand van een serieus intakegesprek stelt het deskundige personeel een persoonlijk zonadvies op. In alle zonnebanken bij zonnestudio Sunday’s is de nieuwe Blue D-lite techniek verwerkt. Dit zorgt niet alleen voor een verantwoord bruin kleurtje maar verhoogt ook het vitamine D niveau in het lichaam. Gezond zonnen dus!

 

Over Sunday’s

Sunday’s werd in 2000 opgericht en is de enige landelijke keten van zonnestudio’s in Nederland. Verantwoord zonnen staat bij Sunday’s voorop. Zo is de Europese norm voor maximale stralingssterkte een vast onderdeel van de bedrijfsvoering en is er een eigen opleidingscentrum dat de 500 personeelsleden van de 63 (franchise)vestigingen de vereiste kennis bijbrengt. Daarnaast heeft Sunday’s een speciaal huidanalyse-apparaat ontwikkeld waarmee het huidtype in enkele seconden kan worden vastgesteld. Op basis van het huidtype kan vervolgens een verantwoord zonadvies worden gegeven. 
 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.