Succesvolle Straetus-franchisenemer opent tweede vestiging

Datum: februari 17, 2016

‘’Sinds de start in 2013 van de vestiging groeit Straetus Flevoland elk jaar’’ aldus Loyd Hendriks. Vanuit zijn Kantoor in Dronten helpt hij ondernemers in de provincie Flevoland met het incasseren van vorderingen. ‘’Maar ook op het preventieve vlak zijn we steeds actiever met debiteurenbeheer en kredietinformatie’’ voegt Loyd hier aan toe.

De sterke start van de vestiging Flevoland en de succesvolle samenwerking met franchiseformule Straetus waren belangrijke redenen om een tweede vestiging te openen. Per 1 maart 2016 opent Loyd Straetus Gelderse Vallei. 

Zodoende kunnen ondernemers in Ede, Barneveld en Nijkerk ook rekenen op de ondersteuning van Straetus.Crijn Janssen, franchisegever Straeus Incasso (l.) en Loyd Hendriks, franchisenemer Straetus Flevoland. Bron: FranchiseFormules.NL

‘’De stap richting de Gelderse Vallei was snel gemaakt, aangezien de ondernemers in beide regio`s vergelijkbare kenmerken beschikken: nuchter, recht door zee en hardwerkend. Tevens hebben mijn huidige klanten veel relaties en nevenvestigingen in de desbetreffende regio ‘’aldus Loyd.

“Dit past uitstekend bij onze missie en is een compliment voor Loyd en zijn team. Loyd heeft zich de afgelopen jaren bewezen dus we zijn erg tevreden en trots op deze uitbereiding en hebben logischerwijs alle vertrouwen in Straetus Gelderse Vallei’’ Aldus directeur Crijn Janssen van Straetus Nederland.

Straetus biedt diensten, producten en ondersteuning om te komen tot effectief debiteurenbeheer. Met het netwerk van betrokken ondernemers staan zij de klanten met raad en daad terzijde. De persoonlijke benadering is uniek en zeer oplossingsgericht. Met lokale vestigingen is Straetus zeer actief & biedt het incassobureau landelijke dekking in heel Nederland.

Bekijk bijgaand formuleprofiel van Straetus Incasso voor meer informatie over de franchise mogelijkheden.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.