Succesvolle informatiebijeenkomst Curves

Datum: juli 14, 2015

Op donderdag 9 juli jl. organiseerde Curves een succesvolle informatiebijeenkomst in de Curves Club in Gorinchem. Voor geïnteresseerden in ondernemen met de Curves formule, de ideale gelegenheid om zich te laten informeren over het zelfstandig ondernemerschap, franchise in het algemeen en de formule. Frank Polman, franchisegever en eigenaar van Curves Holland: “We zijn blij met de enthousiaste reacties van de aanwezigen. We kijken terug op een geslaagde bijeenkomst.”

Uniek Fitness Concept

Curves biedt speciaal voor vrouwen een uniek 30 minuten fitness concept. Bij Curves combineren vrouwen kracht- en duurzame conditietraining door middel van veilige en effectieve hydraulische weerstand. In samenwerking met de Cleveland Clinic is daarnaast een volledig voedingsprogramma ontwikkeld om te helpen de stofwisseling te verhogen en vet te verbranden met behoud van spiermassa.  Dit alles onder begeleiding van een persoonlijke coach die is gecertificeerd door de Cleveland Clinic. Met haar vernieuwende wetenschappelijk bewezen methode helpt Curves vrouwen bij gezond gewichtsverlies, spierversteviging, conditieverbetering en het verhogen van de stofwisseling.


Over Curves

In 1992 is de eerste Curves Club opgericht door Diane en Gary Heavin in Harlingen, Texas, USA. In 1995 wordt de eerste franchise Curves Club opgericht in Paris, Texas, USA. Inmiddels zijn er wereldwijd 5.000 vestigingen in 80 landen. Daarmee is Curves marktleider in fitness voor vrouwen. Men kiest voor samenwerking op basis van franchise. Het unieke Curves concept en lokaal ondernemerschap vormen een ijzersterke combinatie. 

In Nederland is Curves Holland BV Master-franchisenemer. Er zijn inmiddels 54 Curves clubs open en ze groeien stevig door.

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.