Succesvolle eerste meeting voor franchisenemers Amediators

Datum: juni 4, 2014

De start van Amediators, begin 2014, had direct de volle aandacht. Logisch, want dat er een markt voor Mediation is, moge duidelijk zijn. We zijn dan ook trost met de eerste acht franchisenemers die het vertrouwen hebben gevonden in onze formule. Ondertussen worden er al mediation zaken behandeld door een aantal franchisenemers en is de rest bijna klaar om ook het veld in te gaan. Bij ons dan niet alleen als het gaat om echtscheidingen, of zakelijke conflicten. Dankzij onze drie verschillende uurtarieven, zijn onze Amediators (landelijk) breed inzetbaar, zelfs als het gaat om een conflict met familie, vrienden of buren! En altijd onder begeleiding van een MfN Register mediator.  De eerste acht franchisenemers van formule Amediators. Bron: FranchiseFormules.NL

Ondertussen zien wij ook dat franchisenemers onderling, zeker na de meeting, een goede zakelijke, maar toch ook zeker een vermakelijke onderlinge band ontwikkelen.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.