Succesvolle 3e editie Open Pandendag Leiden

Datum: september 22, 2015

Beleggen of investeren, of een goed belegde boterham verdienen of … duurzaam rendement genereren. Het kàn niet alleen in Leiden, het gebeurt ook in Leiden. En met succes!  Op woensdag 16 september organiseerde Centrum Managent Leiden tijdens ‘Open Pandendag Leiden 2015’ een short seminar met als thema ‘Retailcultuur’. Met onderwerpen als het ondernemers- en investeringsklimaat, het lokale overheidsbeleid op  korte en lange termijn en alles over het DNA van retailstad Leiden. Theorie en praktijk zijn samengevoegd, door live de retailcultuur van de stad op te snuiven met een wandeling langs kansrijke panden en projecten.

Investeerders, ontwikkelaars en beleggers kijken voor meer informatie op www.investereninleiden.nl of www.vastgoedstadleiden.nl.


“Er zijn goede zaken gedaan”

Met ruim 110 aanwezigen werd de derde editie van de Open Pandendag woensdag 16 september j.l. goed bezocht en heeft men goed zaken gedaan, zoals blijkt uit de reacties van aanwezigen: “Het was voor ons een nuttige bijeenkomst. Wij hebben interessante mensen ontmoet om zaken mee te doen. De speech van Rupert Parker Brady (retailexpert) was erg goed. Hij is goed gedocumenteerd en heeft een goede visie op retail. Hij heeft ons de laatste landelijke informatie gebracht,” aldus Gerard Gerritsen, senior partner van Franchising Etc.

Vraag en aanbod bij elkaar gebracht

Stichting Centrummanagement Leiden heeft met de organisatie van de Open Pandendag als doel om enerzijds retailers te interesseren om te vestigen in de binnenstad en ruimte te geven aan partijen om te investeren. “Dat is gelukt” vertelt David Lansen, Accountmanager Retailstrategie. “Tijdens de bijeenkomst heeft Leiden de retail- en vastgoedmarkt mogen ontmoeten: onder de aanwezigen waren locatie zoekende retailers, beleggers, ontwikkelaars, investeerders, aankoop-/aanhuurmakelaars en landelijk retailnetwerk. Samen met stadspartners, gemeente, lokale ondernemers, verkoop-/verhuurmakelaars en vastgoedpartners ontvingen wij hen in het nieuwe restaurant van de monumentale Waag”.

Leiden is goed in samenwerken

“We krijgen opmerkelijk veel complimenten over de samenwerking in Leiden,” hoort Erwin Roodhart, centrummanager/directeur Centrummanagement Leiden. “Op deze dag hebben we goed duidelijk kunnen maken wat wij als organisatie doen om het ondernemersklimaat te verbeteren waarbij de behoefte van de consument en de markt centraal staat in ons handelen.

Marvin Lepp (Deza Vastgoed) legt uit: “Leiden heeft mijn aandacht getrokken. We voelden ons welkom door het gastvrije ontvangst. Wij komen zelf uit Alphen aan den Rijn. Door de Open Pandendag konden we direct aan de juiste connecties komen. Zo spraken we een ambtenaar die ons verwees naar de juiste collega. Na de Open Pandendag zijn we direct teruggebeld door de makelaar van het project waar we in geïnteresseerd zijn. Veel gemeentes kunnen hier van leren. Dit is een leuke manier om kennis te maken met het aanbod. Bovendien kwamen we tijdens de rondleiding in contact met iemand die ons ook voor andere zaken verder wilt helpen.”

Indien u meer wilt weten over de Open Pandendag, vestigen, investeren en/of ondernemen in Leiden? Neem dan gerust contact op met David Lansen, Accountmanager Retailstrategie. Dit kan via david@centrumvanleiden.nl of 06-16072432 

Bron: Centrum Management Leiden

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.