Succes Pronto Wonen bereikt nieuw hoogtepunt

Datum: december 9, 2014

Franchiseformule Pronto Wonen maakt op dit moment het meest succesvolle jaar in haar historie door. In november werden maar liefst drie nieuwe vestigingen geopend, waardoor het totaal aantal winkels uitkomt op 29. De bestaande winkels groeien ook goed door met een autonome omzetgroei van bijna 15%.

De nieuwe vestigingen van de formule zijn gevestigd op de woonboulevards van Heerlen, Tilburg en Almere en worden allen geëxploiteerd door bestaande franchisenemers van formules van de Internationale Meubel Groep (IMG).

Rob van Drunen van IMG licht toe: “Een van de pijlers onder het huidige succes is de groei van het merk Pronto Wonen. Ik geloof dat we er inmiddels echt in slagen onze klanten fans te maken. Dit durf ik te roepen nadat we vorige maand onze derde jaarlijkse woonparty voor vaste klanten georganiseerd hebben en per winkel honderden klanten hebben mogen ontvangen. We hebben zelfs bij veel winkels de aanmeldingsmogelijkheid stop moeten zetten omdat het anders te druk dreigde te worden!”

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.