SUBWAY® sandwiches nu ook op industrieterrein Binckhorst

Datum: mei 28, 2013

Tijdens de lunch smullen van een warmgebakken sub sandwich? Onderweg naar werk of huis uw tanden te zetten in een vetarme Chicken Teriyaki? Vanaf nu is Den Haag een SUBWAY® restaurant rijker. Fans van de bekende subsandwiches kunnen nu ook terecht aan de Binckhorstlaan 278. Dit nieuwe SUBWAY® restaurant, in het gebouw Binck Twins naast Europcar, is de achtste in de stad.

Dit kersverse SUBWAY® restaurant, met bezorgservice (!), is zeven dagen per week geopend. Op maandag t/m vrijdag van 7.00 uur tot 20.00 uur, op zaterdag van 9.00 uur tot 18.00 uur en op zondag van 12.00 uur tot 18.00 uur. “U kunt dagelijks bij ons terecht voor een broodje dat nooit verveelt en dat steeds gezond is”, vertelt de trotse eigenaar Simin Mohtasebzada, die het restaurant runt met haar man Malek. “Of gewoon voor een verse kop koffie met een lekkere koek. En alles wordt direct klaargemaakt; bij het openen van de deur komt de geur van vers brood je al tegemoet!”.

Doordacht franchiseconcept

Voor Simin en Malek is het hun eerste SUBWAY® restaurant. Ze hebben voor dit concept gekozen vanwege de kenmerkende kwaliteit, gezondheid, pure smaak, transparantie en snelheid. “Als het om eten gaat, zoekt men in de moderne maatschappij steeds meer naar deze kenmerken, vooral buitenshuis. Verder ben ik van aard ondernemend, maar ook eerlijk. Ik wil zaken doen, waar ik 100% achter sta. Ook daarom Subway!” Wat hen als ondernemers nog meer aanspreekt in deze succesformule is het doordachte franchiseconcept. “SUBWAY® International biedt heel veel ondersteuning aan de franchisenemers. Je wordt van A tot Z opgeleid en geen vraag is een domme vraag!”

Ideale voedingsbodem

Het SUBWAY® restaurant van Simin en Malek is gevestigd op industrieterrein Binckhorst. Volgens Simin de ideale voedingsbodem voor een vestiging van de sandwichketen. “Waar werkende mensen zijn, hoort een Subway. Bovendien heeft de gemeente veel plannen om dit gebied dynamischer te maken. Dit is echt de locatie van de toekomst. Met andere woorden, een SUBWAY® restaurant kan hier niet ontbreken. Wij beschikken hier binnen over zestig zitplaatsen. Buiten hebben we een prachtig terras, met parasols en plantenbakken, waar twaalf mensen kunnen zitten.”

Persoonlijke sandwich

Klanten kunnen bij SUBWAY® Binckhorstlaan kiezen voor een van de klassieke SUBWAY® sandwiches op het vaste menu, maar ook hun sandwich helemaal naar wens laten beleggen. Zo is de hoeveelheid calorieën en vet goed te bepalen. Het broodje wordt ter plaatse gebakken en klaargemaakt met verse ingrediënten. De bereiding, uitgevoerd door speciaal getrainde ‘broodkunstenaars’ (Sandwich Artists™), duurt slechts tweeënhalve minuut. “Mijn favoriet?”, zegt Simin. “De tonijnsandwich met honing-mosterdsaus.”

Submarine Sandwich

SUBWAY® restaurants danken hun naam aan de ‘submarine sandwiches‘ of ‘subs’. Het handelsmerk van deze subs is de langgerekte vorm, die doet denken aan een onderzeeër (submarine). Naast sandwiches zijn bij SUBWAY® restaurants ook overheerlijke wraps, frisse salades en Amerikaanse koekjes verkrijgbaar.

 

OVER SUBWAY®

SUBWAY® is wereldwijd marktleider in de quickservicebranche. Het eerste restaurant startte in 1965 in Bridgeport, Connecticut (Verenigde Staten). Inmiddels is het bedrijf, met ruim 39.250 vestigingen in 102 landen, de grootste en meest succesvolle quickserviceformule ter wereld. Nederland telt momenteel 135 SUBWAY® restaurants. Bij SUBWAY® restaurants kunnen consumenten terecht voor heerlijke, dagelijks vers gebakken broodjes, die snel worden bereid tegen een kleine prijs. De SUBWAY® formule staat bekend om haar vele gezonde keuzemogelijkheden, waarbij consumenten de voedingswaarden bepalen.

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.