SUBWAY sandwiches nu ook in Venlo

Datum: mei 2, 2013

Tussen het shoppen door uw tanden zetten in een Chicken Teriyaki? Tijdens de lunch smullen van een warmgebakken sub sandwich? Vanaf deze week is er ook Venlo een SUBWAY® restaurant. De broodjesketen is te vinden in Trefcenter Venlo en is zeven dagen per week open.

De openingstijden van SUBWAY® Venlo zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 21.00 uur, zaterdag van 9.00 uur tot 19 uur en zondag van 12.00 uur tot 18.00 uur. “U kunt dagelijks bij ons terecht voor een broodje dat nooit verveelt en dat steeds gezond is”, vertelt de trotse eigenaar Cisca van der Pas, daags na een intensieve tweeweekse training in Engeland. “Of gewoon voor een verse kop koffie met een lekkere koek. En alles wordt direct klaargemaakt; bij het openen van de deur komt de geur van vers brood je al tegemoet!”

Begrip in Venlo

Het kersverse SUBWAY® restaurant is de 130ste vestiging van deze Amerikaanse succesformule in Nederland. “Wat mij zo aantrekt in het franchiseconcept, is de bewezen formule en de ondersteuning die je bij het opstarten krijgt vanuit de organisatie”, vertelt Cisca van der Pas, die door haar ervaring als financieel manager weet wat er komt kijken bij het ondernemen. “Een eigen bedrijf beginnen in deze tijd is een uitdaging. Maar ik wilde graag ondernemen en kwam na veel research uit bij Subway. De gesprekken met meerdere franchisenemers en de tweeweekse training in Engeland hebben me ervan overtuigd dat het mogelijk is om hier een goedlopende zaak van te maken.” 

SUBWAY vestiging Venlo.Aan de locatie, Nijmeegseweg 20 in Trefcenter Venlo, kan het volgens Cisca in elk geval niet liggen. “We zijn onderdeel van een groot winkelcentrum, met daaromheen een kleine meubelboulevard. Bovendien bevinden zich achter dit winkelcentrum bedrijventerreinen ‘Noorderpoort’ en ‘de Veegtes’, waar ik twintig jaar heb gewerkt. Uit ervaring weet ik dus hoe druk het altijd is in Trefcenter Venlo. Toch zijn hier en in de omgeving weinig eetgelegenheden, terwijl de vraag er zeker is. Kortom, de ideale voedingsbodem voor een SUBWAY® restaurant!”

Persoonlijke sandwich

Bij SUBWAY® Venlo kunnen klanten kiezen voor een van de klassieke SUBWAY® sandwiches op het vaste menu, maar ook hun sandwich helemaal naar wens laten beleggen. Zo is de hoeveelheid calorieën en vet goed te bepalen. Het broodje wordt ter plaatse gebakken en klaargemaakt met verse ingrediënten. De bereiding, uitgevoerd door speciaal getrainde ‘broodkunstenaars’ (Sandwich Artists™), duurt slechts tweeënhalve minuut. “Mijn favoriet?”, zegt Cisca van der Pas. “De Cheese Oregano Italian BMT, met sweet chilisaus erop!”

Submarine Sandwich

SUBWAY® restaurants danken hun naam aan de ‘submarine sandwiches‘ of ‘subs’. Het handelsmerk van deze subs is de langgerekte vorm, die doet denken aan een onderzeeër (submarine). Naast sandwiches zijn bij SUBWAY® restaurants ook overheerlijke frisse salades en Amerikaanse koekjes verkrijgbaar.

SUBWAY®

SUBWAY® is wereldwijd marktleider in de quickservicebranche. Het eerste restaurant startte in 1965 in Bridgeport, Connecticut (Verenigde Staten). Inmiddels is het bedrijf, met ruim 39.000 vestigingen in 102 landen, de grootste en meest succesvolle quickserviceformule ter wereld. Nederland telt momenteel 130 SUBWAY® restaurants. Het streven is om eind 2013 op 175 SUBWAY® restaurants te staan. Bij SUBWAY® restaurants kunnen consumenten terecht voor heerlijke, dagelijks vers gebakken broodjes, die snel worden bereid tegen een kleine prijs. De SUBWAY® formule staat bekend om haar vele gezonde keuzemogelijkheden, waarbij consumenten de voedingswaarden bepalen.

Bron: SUBWAY Nederland

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.