SUBWAY® sandwiches nu ook in Tiel

Datum: februari 14, 2013

Inwoners van Tiel hebben vanaf deze week ook een eigen SUBWAY® restaurant, aan de Hoogeindesestraat 13, tegenover de ABN Bank.

Het SUBWAY® restaurant in Tiel is zeven dagen per week geopend, van 9.00 uur tot 20.00 uur (op koopavond tot 21.00 uur). Op zondag gaan de deuren om 11.00 uur open. “U kunt dagelijks bij ons terecht voor een broodje dat nooit verveelt en dat steeds gezond is”, vertelt de trotse eigenaar Mike Xu. “Of gewoon voor een verse kop koffie met een lekkere koek. En alles wordt direct klaargemaakt; bij het openen van de deur komt de geur van vers brood je al tegemoet!”

Ideale voedingsbodem

Het kersverse SUBWAY® restaurant is de 123ste vestiging van deze Amerikaanse succesformule in Nederland. Mike Xu, ook nog eigenaar van een horecabedrijf in Apeldoorn, is opgetogen over de locatie van zijn zaak, aan het begin van de stad. “Een mooi punt, waar veel mensen voorbijkomen en veel andere horecazaken te vinden zijn. En Tiel biedt veel mogelijkheden, omdat hier van alles wordt georganiseerd. Kortom, de ideale voedingsbodem voor een Subway. Wat me aantrok in het concept, is niet alleen de gezonde keuzemogelijkheden van de sandwiches, maar ook dat het bedrijf zelf heel gezond is, met een gezonde toekomst voor zich!”

Persoonlijk broodje

De nieuwe eetgelegenheid biedt zitplaatsen voor 26 mensen. Klanten hebben de keuze uit een van de klassieke SUBWAY® sandwiches op het vaste menu, met verschillende alternatieven voor het soort brood, kaas, groenten en saus; zo is de hoeveelheid calorieën en vet goed te bepalen. Het broodje wordt ter plaatse gebakken en klaargemaakt met verse ingrediënten. De bereiding, uitgevoerd door speciaal getrainde ‘broodkunstenaars’ (Sandwich Artists™), duurt slechts tweeënhalve minuut. “Mijn favoriet?”, zegt Mike. “Dat is de Chicken Teriyaki met sweet onion-saus!”

Submarine Sandwich

SUBWAY® restaurants danken hun naam aan de ‘submarine sandwiches‘ of ‘subs’. Het handelsmerk van deze subs is de langgerekte vorm, die doet denken aan een onderzeeër (submarine). Naast sandwiches zijn bij dit SUBWAY® restaurant ook frisse salades en Amerikaanse koekjes verkrijgbaar.

Subway-Club


SUBWAY®

SUBWAY® is wereldwijd marktleider in de quickservicebranche. Het eerste restaurant startte in 1965 in Bridgeport, Connecticut (Verenigde Staten). Inmiddels is het bedrijf, met ruim 38.000 vestigingen in 100 landen, de grootste en meest succesvolle quickserviceformule ter wereld. Nederland telt momenteel 123 SUBWAY® restaurants. Bij SUBWAY® restaurants kunnen consumenten terecht voor heerlijke, dagelijks vers gebakken broodjes, die snel worden bereid tegen een kleine prijs. De SUBWAY® formule staat bekend om haar vele gezonde keuzemogelijkheden, waarbij consumenten de voedingswaarden bepalen.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.