SUBWAY® sandwiches nu ook in Spaanse Polder

Datum: mei 21, 2013

Tijdens de lunch smullen van een warmgebakken sub sandwich? Even de auto aan de kant om uw tanden te zetten in een vetarme Chicken Teriyaki? Rotterdam is een SUBWAY® restaurant rijker. Fans van de bekende subsandwiches kunnen nu ook terecht op industrieterrein Spaanse Polder, Vlaardingenweg 66, naast het BP-station. Dit SUBWAY® restaurant verzorgt ook catering voor bedrijven.

Subway opent in Spaanse Polder

Het kersverse SUBWAY® restaurant is zeven dagen per week geopend. Op maandag t/m donderdag van 08.00 uur tot 22.00 uur, op vrijdag en zaterdag van 08.00 uur tot 00.00 uur en op zon- en feestdagen van 11.00 uur tot 22.00 uur. “U kunt dagelijks bij ons terecht voor een broodje dat nooit verveelt en dat steeds gezond is”, vertelt de trotse eigenaar Claudia van der Kruk. “Of gewoon voor een verse kop koffie met een lekkere koek. En alles wordt direct klaargemaakt; bij het openen van de deur komt de geur van vers brood je al tegemoet!”

Beproefde formule

Voor Claudia van der Kruk en haar vader Walter is het hun tweede SUBWAY® restaurant. Ze runnen ook een store in Capelle. “Nu die vestiging succesvol draait, is het tijd om uit te breiden. En deze locatie wilden wij al vijf jaar, vanwege de centrale ligging op het industrieterrein. Wij zien hierin de ideale voedingsbodem voor onze tweede vestiging, zeker met oog op het exploiteren van de catering bij de bedrijven hier. Het franchiseconcept brengt met zich mee dat het publiek ermee bekend is; het is een beproefde formule waar je als het ware op meelift.”

Persoonlijke sandwich

Klanten kunnen kiezen voor een van de klassieke SUBWAY® sandwiches op het vaste menu, maar ook hun sandwich helemaal naar wens laten beleggen. Zo is de hoeveelheid calorieën en vet goed te bepalen. Het broodje wordt ter plaatse gebakken en klaargemaakt met verse ingrediënten. De bereiding, uitgevoerd door speciaal getrainde ‘broodkunstenaars’ (Sandwich Artists™), duurt slechts tweeënhalve minuut.”

SUBWAY®

SUBWAY® is wereldwijd marktleider in de quickservicebranche. Het eerste restaurant startte in 1965 in Bridgeport, Connecticut (Verenigde Staten). Inmiddels is het bedrijf, met ruim 39.250 vestigingen in 102 landen, de grootste en meest succesvolle quickserviceformule ter wereld. Nederland telt momenteel 133 SUBWAY® restaurants. Bij SUBWAY® restaurants kunnen consumenten terecht voor heerlijke, dagelijks vers gebakken broodjes, die snel worden bereid tegen een kleine prijs. De SUBWAY® formule staat bekend om haar vele gezonde keuzemogelijkheden, waarbij consumenten de voedingswaarden bepalen.

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.