SUBWAY® sandwiches nu ook in hartje Almere

Datum: april 23, 2013

Voor of na de film smullen van een warmgebakken sub sandwich? Tussen het shoppen door uw tanden zetten in een Chicken Teriyaki? Vanaf deze week heeft Almere er een tweede SUBWAY® restaurant bij. De broodjesketen is na het station nu ook te vinden aan de Traversestraat, vlak bij de bioscoop.

SUBWAY® Almere is zeven dagen per week geopend, maandag t/m zaterdag van 9.00 uur tot 21.00 uur en op zondag van 11.00 uur tot 21.00 uur. “U kunt dagelijks bij ons terecht voor een broodje dat nooit verveelt en dat steeds gezond is”, vertelt de trotse eigenaar Robert Metz, voor wie het zijn vierde vestiging is. “Of gewoon voor een verse kop koffie met een lekkere koek. En alles wordt direct klaargemaakt; bij het openen van de deur komt de geur van vers brood je al tegemoet!”

Hele dag door mensen

Het kersverse SUBWAY® restaurant is de 129ste vestiging van deze Amerikaanse succesformule in Nederland. “Wat mij zo aantrekt in het concept, is de hoge kwaliteit van het product én het contact dat je met klanten hebt, omdat je ze voor het klaarmaken van de sandwiches veel vragen moet stellen”, vertelt Robert Metz die opgetogen is over de ligging van zijn nieuwe zaak, die gevestigd is tussen twee andere bekende quickserviceformules. “Niet alleen de bioscoop, die tot laat open is, bevindt zich op steenworp afstand. Ook een grote elektronicazaak en de parkeergarage om de hoek zorgen voor veel verkeer. In de Traversestraat lopen de hele dag door veel mensen. Kortom, de ideale voedingsbodem voor een SUBWAY® restaurant!” 

Persoonlijke sandwich

SUBWAY® Almere biedt zitplaatsen aan 32 gasten. Klanten kunnen hier kiezen voor een van de klassieke SUBWAY® sandwiches op het vaste menu, maar ook hun sandwich helemaal naar wens laten beleggen. Zo is de hoeveelheid calorieën en vet goed te bepalen. Het broodje wordt ter plaatse gebakken en klaargemaakt met verse ingrediënten. De bereiding, uitgevoerd door speciaal getrainde ‘broodkunstenaars’ (Sandwich Artists™), duurt slechts tweeënhalve minuut. “Mijn favoriet?”, zegt Robert Metz. “De Spicy Italian op Cheese Oregano-brood, met honingmosterd én south-westsaus, erop!”

Submarine Sandwich

SUBWAY® restaurants danken hun naam aan de ‘submarine sandwiches‘ of ‘subs’. Het handelsmerk van deze subs is de langgerekte vorm, die doet denken aan een onderzeeër (submarine). Naast sandwiches zijn bij SUBWAY® restaurants ook overheerlijke frisse salades en Amerikaanse koekjes verkrijgbaar.

 

SUBWAY®

SUBWAY® is wereldwijd marktleider in de quickservicebranche. Het eerste restaurant startte in 1965 in Bridgeport, Connecticut (Verenigde Staten). Inmiddels is het bedrijf, met ruim 39.000 vestigingen in 102 landen, de grootste en meest succesvolle quickserviceformule ter wereld. Nederland telt momenteel 129 SUBWAY® restaurants. Het streven is om eind 2013 op 175 SUBWAY® restaurants te staan. Bij SUBWAY® restaurants kunnen consumenten terecht voor heerlijke, dagelijks vers gebakken broodjes, die snel worden bereid tegen een kleine prijs. De SUBWAY® formule staat bekend om haar vele gezonde keuzemogelijkheden, waarbij consumenten de voedingswaarden bepalen.

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.