SUBWAY® sandwiches nu ook aan “˜t Naauw in Leeuwarden

Datum: april 15, 2013

Tussen het shoppen door smullen van een warmgebakken sub sandwich? Met uitzicht op ‘t Naauw uw tanden zetten in een Chicken Teriyaki? Vanaf deze week kunnen liefhebbers ook in dé winkelstraat van Leeuwarden terecht bij SUBWAY®. In de Sint Jacobsstraat 2 is, op twee verdiepingen, het derde SUBWAY® restaurant van de stad geopend. 
 
Het SUBWAY® restaurant is zeven dagen per week geopend, maandag t/m zaterdag van 9.00 uur tot 21.00 uur en op zondag van 11.00 uur tot 21.00 uur. “U kunt dagelijks bij ons terecht voor een broodje dat nooit verveelt en dat steeds gezond is”, vertelt eigenaar Albert Post. “Of gewoon voor een verse kop koffie met een lekkere koek. En alles wordt direct klaargemaakt; bij het openen van de deur komt de geur van vers brood je al tegemoet!”
 
Niet te missen
Met dit nieuwe SUBWAY® restaurant staat de teller van deze Amerikaanse succesformule in Nederland op 127 vestigingen. Albert Post heeft nu zes restaurants in totaal: “Wat mij zo aantrekt in het concept, is de hoge kwaliteit van die goede en verse sandwiches.” Post is opgetogen over de ligging van de nieuwe zaak, die midden in ’t Naauw is te vinden. “De SUBWAY® vestiging in het centrum aan de Prins Hendrikstraat, van eigenaar Rob Benes, bedient vooral het kantoorgebied. Deze nieuwe store is ideaal voor het winkelend publiek in het centrum. En dit fraaie hoekpand is niet te missen, het is een echte blikvanger!” In december 2012 is in winkelcentrum Bilgaard ook een SUBWAY® restaurant geopend, van eigenaar Albert van der Meulen.
 
Persoonlijke sandwich
Het SUBWAY® restaurant biedt, verdeeld over de begane grond en het souterrain, zitplaatsen aan 64 gasten. Klanten kunnen hier kiezen voor een van de klassieke SUBWAY® sandwiches op het vaste menu, maar ook hun sandwich helemaal naar wens laten beleggen. Zo is de hoeveelheid calorieën en vet goed te bepalen. Het broodje wordt ter plaatse gebakken en klaargemaakt met verse ingrediënten. De bereiding, uitgevoerd door speciaal getrainde ‘broodkunstenaars’ (Sandwich Artists™), duurt slechts tweeënhalve minuut. “Meest populair?”, zegt Albert Post. “De Chicken Teriyaki met sweet onion-saus en BMT met south west-saus!”
 
Submarine Sandwich
SUBWAY® restaurants danken hun naam aan de ‘submarine sandwiches‘ of ‘subs’. Het handelsmerk van deze subs is de langgerekte vorm, die doet denken aan een onderzeeër (submarine). Naast sandwiches zijn bij SUBWAY® restaurants ook overheerlijke wraps, frisse salades en Amerikaanse koekjes verkrijgbaar.
 
SUBWAY® 
SUBWAY® is wereldwijd marktleider in de quickservicebranche. Het eerste restaurant startte in 1965 in Bridgeport, Connecticut (Verenigde Staten). Inmiddels is het bedrijf, met ruim 39.000 vestigingen in 102 landen, de grootste en meest succesvolle quickserviceformule ter wereld. Nederland telt momenteel 127 SUBWAY® restaurants. Het streven is om eind 2013 op 175 SUBWAY® restaurants te staan. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.