SUBWAY® nu ook op Stadhuisplein in Rotterdam

Datum: augustus 20, 2013

Voor het stappen een gezonde bodem leggen? Tussen het shoppen de tanden zetten in een warmgebakken broodje? Vanaf deze week is Rotterdam weer een SUBWAY® restaurant rijker. Fans van de bekende sub sandwiches kunnen nu ook terecht op het Stadhuisplein, midden in het uitgangscentrum, aan de overkant van alle horecagelegenheden. 

Het kersverse SUBWAY® restaurant is zeven dagen per week geopend; dinsdag t/m zaterdag van 8.00 uur tot 23.00 uur en op zondag en maandag van 12.00 uur tot 23.00 uur. “U kunt dagelijks bij ons terecht voor een broodje dat nooit verveelt en dat steeds gezond is”, vertelt de trotse eigenaar Vincent van Gorkum, die samen met zijn oudste zoon Justin franchisenemer is. “Of gewoon voor een verse kop koffie met een lekkere koek. En alles wordt direct klaargemaakt; bij het openen van de deur komt de geur van vers brood je al tegemoet!”  

Gouden formule

Het kersverse SUBWAY® restaurant is de 136ste vestiging van deze Amerikaanse succesformule in Nederland. Voor Vincent en Justin is het hun eerste restaurant, waar ook Vincents middelste zoon Geoffrey werkzaam zal zijn. “Wat ons aantrekt in het franchiseconcept, is de laagdrempelige instap en dat je als startende ondernemer zo goed wordt begeleid”, vertelt Vincent, die 25 jaar werkzaam was in de ICT en door zijn zoons, die toen al beiden in een SUBWAY® restaurant werkten, werd gewezen op de mogelijkheden van een eigen restaurant. “Het is erg prettig om van zo’n gouden formule gebruik te kunnen maken, met daarachter een organisatie die zich wereldwijd heeft bewezen. En het merk wordt ook steeds populairder onder jongeren. Het is ook zeker onze bedoeling op termijn een tweede restaurant te openen, die drive hebben we absoluut.”   Over de locatie van hun eerste vestiging zijn Vincent en Justin zeer enthousiast. “Zowel overdag als ’s avonds is hier een enorme aanloop van mensen. Shoppers en stappers. Op het Stadhuisplein gebeurt altijd wat, Kortom, de ideale voedingsbodem voor een SUBWAY® restaurant!”  
Persoonlijke sandwich

Klanten kunnen kiezen voor een van de klassieke SUBWAY® sandwiches op het vaste menu, maar ook hun sandwich helemaal naar wens laten beleggen. Zo is de hoeveelheid calorieën en vet goed te bepalen. Het broodje wordt ter plaatse gebakken en klaargemaakt met verse ingrediënten. De bereiding, uitgevoerd door speciaal getrainde ‘broodkunstenaars’ (Sandwich Artists™), duurt slechts tweeënhalve minuut. “Mijn favoriet?”, zegt Vincent. “De Chicken Teriyaki op volkoren brood of honey oat!”  

Submarine Sandwich
SUBWAY® restaurants danken hun naam aan de ‘submarine sandwiches‘ of ‘subs’. Het handelsmerk van deze subs is de langgerekte vorm, die doet denken aan een onderzeeër (submarine). Naast sandwiches zijn bij SUBWAY® restaurants ook overheerlijke wraps, frisse salades en Amerikaanse koekjes verkrijgbaar.  

Over SUBWAY®

SUBWAY® is wereldwijd marktleider in de quickservicebranche. Het eerste restaurant startte in 1965 in Bridgeport, Connecticut (Verenigde Staten). Inmiddels is het bedrijf, met ruim 39.800 vestigingen in 101 landen, waarvan 4.000 in Europa, de grootste en meest succesvolle quickserviceformule ter wereld. Nederland telt momenteel 136 SUBWAY® restaurants. Bij SUBWAY® restaurants kunnen consumenten terecht voor heerlijke, dagelijks vers gebakken broodjes, die snel worden bereid. De SUBWAY® formule staat bekend om haar vele gezonde keuzemogelijkheden, waarbij consumenten de voedingswaarden bepalen.  

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.