STYB Bedrijfsondersteuning genomineerd voor de Nationale Accountancy Award

Datum: december 3, 2014

STYB Bedrijfsondersteuning is genomineerd voor de Nationale Accountancy Award in de categorie “Meest innovatieve MKB kantoor Oost Nederland”. De Nationale Accountancy Awards worden dit jaar voor het eerst uitgereikt.

De kanshebbers voor de Nationale Accountancy Awards 2015 zijn accountants die slimmer werken, minder kosten in rekening brengen en beter adviseren. Die gebruik maken van de meest innovatieve technologie. Zij leveren ondernemers meer waarde en denken beter mee. Zij nemen de ondernemer werk uit handen en vergroten en versnellen de toegang tot cruciale informatie.

En dát is nu precies waar STYB Bedrijfsondersteuning voor staat! Met de in eigen huis ontwikkelde STYB-app verkrijgen bedrijven via hun smartphone of tablet op ieder gewenst moment overzicht én inzicht in hun actuele financiële situatie. “STYB is daarmee uniek in de markt. Door de koppeling met het softwaresysteem van AFAS kunnen we met een druk op de knop allerlei financiële rapportages laten zien; zoals de omzet, de resultaatrekening, de verhouding van de omzet/kosten tot de norm en uiteraard de benchmark. Daarnaast maken ook CRM en HRM onderdeel uit van deze bijzondere tool. De app is geschikt voor elke individuele klant of winkel, maar de app geeft samenwerkingsverbanden zoals franchiseketens ook een overzicht, in cijfers en grafieken, van al hun winkels die wij samen met hen kunnen interpreteren. Het is een instrument waarmee onze klanten echt toekomstgericht kunnen sturen. Ze kunnen bijvoorbeeld zien hoe ze hun personeel in moeten zetten en waar ze op kosten kunnen besparen. Ze zijn er laaiend enthousiast over, ook de klanten die zeggen dat ze niet geïnteresseerd zijn in cijfers.” aldus Patrick Hermans, commercieel directeur STYB Bedrijfsondersteuning.

Ten overstaan van 1000 financieel managers worden de winnaars van de Nationale Accountancy Awards bekend gemaakt op de vierde editie van Financial Systems op donderdag 21 mei 2015 in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.