Straetus Incasso opent vestiging in Utrecht

Datum: september 6, 2016

Op 1 september heeft Straetus een nieuwe vestiging geopend in Utrecht. Met deze vestiging zet eigenaar Roy Bakker (inzet) de teller op 34 Straetus vestigingen verdeelt over Nederland en België. Roy Bakker is 28 jaar oud en studeerde onlangs af aan de Hanze Hogeschool in Groningen. “Klantvriendelijk incasseren” sprak Roy Bakker vooral aan als hij Crijn Janssen hoorde praten over Straetus.  De afgelopen 6 maanden heeft Bakker zich bezig gehouden met het bestuderen van alle ins en outs van het incassowezen en Straetus als bedrijf. 

Wat het werk zo interessant en leuk maakt blijkt wel uit de volgende anekdote:  “Vorige week kreeg ik een dossier in behandeling van een ondernemer die al vijf maanden haar uiterste best deed om een onbetaalde factuur te incasseren. Na de invoering van het dossier en het verzenden van de eerste brief via email was de betaling binnen een half uur binnen! En dat zijn niet alleen voor mij, maar ook voor de opdrachtgever erg leuke berichten.”

Straetus incasseert snel en daadkrachtig, met behoud van de klantrelatie door het hanteren van een effectieve en transparante werkwijze. Vaak leidt dit tot spoedige betaling van de vordering.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.