Straetus Incasso opent nieuwe vestigingen

Datum: augustus 5, 2014

Straetus is een landelijk opererend incassobureau dat actief is met 20 vestigingen in Nederland. Begin oktober 2014 opent Straetus drie nieuwe vestigingen in Nederland. Straetus is vanaf 1 oktober ook actief in Utrecht, West Twente en Over Betuwe. Steffen van der Zaag en Wouter Wortman starten met Straetus Utrecht. Steffen en Wouter zijn al succesvol Straetus ondernemers met de vestiging in Apeldoorn. Berry Nijland, geboren, getogen en wonend in West Twente, gaat met veel energie van start in zijn regio. In de regio Over Betuwe gaat Jeroen van den Hoogen aan de slag, hij heeft veel ervaring in het incassovak.
 
“Met onze drie nieuwe vestigingen versterken wij onze positie in Nederland. Dit past bij onze missie: een professionele, landelijke organisatie die de lokale markt goed kent. Alle vestigingen hebben korte lijnen met hun opdrachtgevers waardoor wij optimaal credit management bieden. Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit zeer ervaren team daar met deze groei nog meer inhoud aan geeft!” Aldus directeur Crijn Janssen.
 
Straetus biedt diensten, producten en ondersteuning om te komen tot effectief debiteurenbeheer. Met het netwerk van betrokken ondernemers staan zij de klanten met raad en daad terzijde. De persoonlijke benadering is uniek en zeer oplossingsgericht. Met de 23 vestigingen is Straetus zeer actief & biedt het incassobureau landelijke dekking in heel Nederland.

Franchisenemers gezocht

Straetus Incasso zoekt nog franchisenemers in Maastricht, Venlo, Eindhoven, Arnhem, Haarlem, Alkmaar, Dordrecht, Breda en Rotterdam.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.