Straetus Incasso: nieuwe regio-Master voor Zuid-Duitsland

Datum: augustus 13, 2014

Incassoformule Straetus Incasso uit Nederland heeft een nieuwe Master-franchisenemer gevonden voor de regio Zuid-Duitsland. Dit meldt de website Franchise Lounge. Dhr. Michael M. Zeller opent zijn bureau in Leonberg / Stuttgart onder de naam Straetus Süd GmbH. Straetus Incasso had eerder al een franchisepartner gevonden in het westelijk deel van Duitsland.

Straetus Incasso is actief in Nederland, Duitsland en Engeland waar de formule gezamenlijk zo’n 30.000 klanten bedient. De franchiserechten voor de Nederlandse markt zijn medio 2013 verkocht aan Crijn Janssen en zijn compagnon Dennis Kuipers. Zij verzorgen nu de begeleiding van bestaande franchisenemers en houden zich bezig met het opzetten van nieuwe vestigingen in Nederland. Emile Spruijt, de oprichter van de formule, houdt zich sinds de verkoop sec bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten (zoals online toepassingen en abonnementsvormen) en het creëren van internationale groei.De formule Straetus Incasso gaat als een trein! Bron: FranchiseFormules.NL

Interesse om aan te sluiten bij Straetus Incasso Nederland? Straetus Incasso heeft nog ruimte voor franchisenemers in Maastricht, Venlo, Eindhoven, Arnhem, Haarlem, Alkmaar, Dordrecht, Breda en Rotterdam.

Vraag direct meer informatie aan via bijgaand online aanvraagformulier.     

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.