Straetus Incasso breidt uit met vier nieuwe vestigingen

Datum: augustus 9, 2016

Recentelijk zijn er bij Straetus Nederland maar liefst vier nieuwe vestigingen bijgekomen. Per 1 augustus 2016 opende Ramon van de Kasteele Straetus de Brabanste Wal in Steenbergen. Ramon is in contact gekomen met Straetus Nederland via John Kaat van de vestiging Straetus Breda op een netwerkbijeenkomst. Ramon vertelt:  ‘’Na prettig contact met Straetus Nederland ben ik binnen een maand gestart met mijn eigen vestiging.’’

Voor de regio Noord-Limburg opende Ferdie Perree een Straetus vestiging in Venlo. Ferdie heeft veel ervaring als zelfstandig ondernemer en zocht een bepaalde zekerheid in de vorm van franchise formule. Nadat hij de franchiseformule van Straetus incasso had onderworpen aan een uitgebreid onderzoek is Ferdie met veel vertrouwen van start gegaan met de franchiserechten van Straetus Incasso.

Herman Eerdekens opent in België een nieuwe vestiging in Mechelen. Herman vertelt: “Mijn verleden als onderhandelaar komt in deze nieuwe context goed van pas. Ik hanteer een ‘getting things done’ benadering en dit sluit goed aan bij de formule van Straetus.”

Tot slot start per 1 september 2016, Yves de Reuver een nieuwe Straetus vestiging in Waalwijk. Yves heeft uitgebreide ervaring als accountmanager voor verschillende bedrijven en is nu klaar om zijn sporen te verdienen als franchisenemer voor Straetus.

Met deze vestigingen is de landelijke dekking van Straetus verder uitgebreid waardoor het nog beter in staat is om de diensten, producten en ondersteuning te bieden om zo tot effectief debiteurenbeheer te komen. Het netwerk van betrokken ondernemers staat klanten met raad en daad terzijde. De persoonlijke benadering is uniek en zeer oplossingsgericht. Met lokale vestigingen is Straetus zeer actief & biedt het incassobureau landelijke dekking in heel Nederland.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.