Straetus breidt uit naar België en Luxemburg

Datum: juli 8, 2015

Straetus, een franchise-organisatie binnen de credit management industrie, heeft onlangs een overeenkomst voor België en Luxemburg gesloten met John Kaat. Hij zal samen met Dennis Kuipers en Crijn Janssen (Straetus Nederland) in België van start gaan en het internationale netwerk verder ontwikkelen. “België biedt veel kansen”, aldus Kaat. “Er zijn zo’n 400.000 bedrijven en er is geen incasso bureau met een aanpak als het onze. Er is sprake van een opkruipende economie, met als gevolg een toename in het aantal zakelijk transacties. Wij zien mede hierdoor een toenemende vraag naar een betrokken, transparante en professionele incasso partner.” 

“Wij kunnen nu eindelijk onze klanten, die ook actief zijn in België beter bedienen. Straetus werkt via 1 centrale server, wat de internationale samenwerking tussen Straetus kantoren stimuleert”, aldus Janssen.

Het Belgische hoofdkantoor wordt later dit jaar officieel geopend in Sint Niklaas en eind 2015 zullen er waarschijnlijk 3 franchisekantoren worden geopend.

Het Internationale hoofdkantoor Straetus is gevestigd in Amsterdam. Straetus is opgericht in 2009 en heeft meer dan 50 franchisekantoren, gelegen in Duitsland, Nederland, Polen, Roemenie, Israel en Rusland.

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.