Straetus breidt uit in België

Datum: september 24, 2015

Straetus Belgie wordt uitgebreid met twee nieuwe vestigingen De heer Luc Jacobs (links op de foto) zal op 1 oktober a.s. starten met de vestigingen Antwerpen-Noord en Turnhout. ”Wij zijn zeer verheugd dat wij de heer Jacobs mogen verwelkomen als franchisenemer binnen onze formule”, aldus algemeen directeur John Kaat. ”Luc is eenLinks de nieuwe Straetus franchisenemer in Belgie, dhr. Luc Jacobs en rechts John Kaat (algemeen directeur). Bron: FranchiseFormules.NL zeer gedreven ondernemer die met zijn financiële achtergrond en bewezen staat van dienst een aanwinst is binnen het credit management.”

Franchiseformule Straetus is hét incassobureau voor het KMO in België en Luxemburg.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.