Straetus breidt dienstverlening uit met Factoring

Datum: mei 24, 2016

Straetus, een franchiseorganisatie binnen de credit management industrie heeft factoring aan haar dienstverlening toegevoegd. Wilt u zelf kunnen bepalen wanneer het geld van de door u verzonden facturen op uw bankrekening staat? Dan is factoring via Straetus voor u een oplossing. In overleg met ons bepaalt u precies wanneer Straetus uw openstaande facturen alvast uitbetaald. U weet dus precies wanneer en welk bedrag op uw rekening is bijgeschreven.

“Met Straetus maken we enorme stappen. Er is steeds meer behoefte bij bedrijven naar een brede dienstverlening. Mede op verzoek van onze klanten en franchisenemers bieden we vanaf heden ook factoring aan. Of het nu gaat om een losse factuur of een constante stroom van facturen; bij Straetus bent u aan het juiste adres’’ aldus Crijn Janssen.

Dennis Kuipers vervolgd: “Door het toevoegen van factoring aan de dienstverlening kunnen we ondernemers nog meer helpen met de problemen waar ze tegen aanlopen. Zo kan een ondernemer, omdat hij hard groeit, een probleem krijgen met zijn cashflow. Hier kan factoring samen met een goed ingericht debiteurenbeheer de oplossing zijn.’’

Het hoofdkantoor van Straetus Nederland is gevestigd in Kampen en in Nederland actief met meer dan 30 vestigingen.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.