Steven van Wijk benoemd tot Algemeen Directeur Natudis Nederland BV

Datum: januari 8, 2015

Steven van Wijk (47) is per 8 januari 2015 benoemd tot Algemeen Directeur van Natudis. Van Wijk heeft de afgelopen jaren brede bestuurlijke ervaring opgedaan onder andere bij de Bruna BV waar hij de afgelopen jaren heeft gewerkt als Directeur Operations en Commercieel Directeur.

Pieter Vroegop, CEO van Vroegop Ruhe & Co b.v., is verheugd met de komst van Steven van Wijk: “Steven is een ervaren leider die volledig thuis is in de wereld van retail. Hij is in staat om Natudis verder te helpen met het realiseren van haar doelstellingen”.

Steven van Wijk: “Dit is voor mij een mooie volgende stap en ik zie volop kansen voor Natudis in de markt van biologische- en reformproducten. Ik kijk er naar uit om samen met collega’s, ondernemers en leveranciers de passie voor biologisch en duurzaam met nog veel meer consumenten te delen”.

Natudis brengt met ruim 30 jaar ervaring een totaal assortiment van biologische voeding op de markt. Met 7.500 producten en 350 leveranciers is Natudis de grootste distributeur van biologische dkw-producten in de Benelux.
 

Over Natudis

Natudis is gevestigd in Harderwijk en een werkmaatschappij van Vroegop Ruhe & Co b.v. Onderdeel van Natudis is de in België gevestigde groothandel Hagor. Samen staan Natudis en Hagor voor het grootste assortiment dkw-producten voor (natuurvoeding)speciaalzaken, cateraars, restaurants, kinderdagverblijven, scholen en andere grootverbruikers. Natudis exploiteert eveneens de franchiseformule Natuurwinkel, één van de bekendste en oudste natuurvoedings-ketens in Nederland.

Vroegop Ruhe & Co b.v. is een 100% familiebedrijf, bestaat reeds 70 jaar en heeft meerdere werkmaatschappijen, die zich richten op goed en gezond eten voor de retail en foodservice markt in de Benelux. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.