Sterke uitbreiding en groei European Yachting Network

Datum: november 19, 2012

European Yachting Network is trots met de uitbreiding en groei die doorgemaakt wordt door nieuwe enthousiaste makelaars binnen het internationale netwerk te verwelkomen.

Binnen Nederland waar de oorsprong van het bedrijf ligt is nagenoeg een landelijke dekking. Hiermee kunnen de lokale markten actief en professioneel bewerkt worden, wat vele voordelen voor de opdrachtgevers biedt om zijn of haar jacht door EYN te laten verkopen. In de tweede helft van 2012 zijn drie nieuwe makelaars gestart in de regio’s Zeeland, Noord Holland-Flevoland en Zuid-Oost Nederland. Respectievelijk de heren Andy Kok, Paul Rimmelzwaan en Edo Krock.

In België is dit jaar een sterke groei geweest van makelaars en het aantal jachten in verkoopbemiddeling. EYN en Indumar NV zijn een samenwerking aangegaan betreffende de jachtmakelaardij en verzekeringen. EYN behartigt de verkoopportefeuille van Indumar Jachtmakelaardij. Tevens is in België jachtmakelaar Sipke Halbertsma gestart in de regio Oost Vlaanderen. Samen met bestaande jachtmakelaar Manu Deceuninck is European Yachting Network in België een volwaardige speler in de markt.

Voor Spanje waar eveneens een zeer interessante markt is voor de watersportbranche is EYN samen met Masterfranchiser de heer Michiel van Vugt in voorbereiding voor het aanstellen van meerdere jachtmakelaars in de diverse gebieden. Nog dit jaar zal actief worden in de regio Malaga jachtmakelaar Danny Rombout. Hiermee is een verdere stap gemaakt in de groei van het netwerk en de activiteiten in Spanje.

EYN heeft met ruim 500 jachten in verkoop een ruime keus.

Bron: European Yachting Network – EYN

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.