Stem vanaf woensdag op uw Franchisenemer van het Jaar

Datum: februari 19, 2013

Tijdens de Onderneem ‘t! beurs wordt de verkiezing Franchisenemer van het Jaar georganiseerd. De nominatieronde, om franchisenemers voor deze verkiezing te nomineren, is afgelopen. Een vereiste aan deze nominatie was dat de franchisenemer korter dan 2 jaar geleden is gestart. Vanaf morgen kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete franchisenemer via deze link. Er kan tot 25 maart gestemd worden. “De afgelopen jaren grepen de formules de stemronde met beide handen aan om hun franchisenemer de nodige media-aandacht te bezorgen”, vertelt beursorganisator Tiago Jurgens. De 3 genomineerden waarop de meeste stemmen zijn uitgebracht gaan door naar de eindronde. Een mystery shopper legt 2 keer een bezoek af en tevens zal een driekoppige jury vervolgens een bezoek afleggen aan de kandidaat. De jury maakt van ieder bezoek een kort verslag. De jury bepaalt de uiteindelijke winnaar. Hierin laat zij meewegen: het aantal uitgebrachte stemmen, het rapport van de mystery shopper en hun eigen bevindingen.

De prijs wordt tijdens de beursborrel op vrijdagmiddag 19 april uitgereikt. Naast een bokaal ontvangt de winnaar een cheque ter waarde van €500,-. De Onderneem ‘t! beurs vindt plaats op vrijdag 19 en zaterdag 20 april in Euretco Hoevelaken. Kijk voor meer informatie op:www.ikwordondernemer.nl.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.