Startersstands op Onderneem ’t! voor jonge formules

Datum: februari 21, 2017

Tijdens de franchisebeurs Onderneem ‘t! zijn er speciaal voor startende formules Startersstands aanwezig. “Hier kunnen formules die maximaal 2 jaar actief zijn en niet meer dan 5 franchisenemers hebben tegen een speciaal tarief aan deelnemen”, vertelt beursorganisator Guido van der Horst. Afgelopen jaar waren de Startersstands een groot succes met 14 deelnemende franchiseformules.

In 2016 heeft Kindercentrum Amberrosia deelgenomen met een Startersstand, Jim Rustveld vertelt hierover: “De beurs heeft ons afgelopen jaar meer dan goed gedaan, veel contacten gelegd en leads verkregen. Dit is dé beurs op het gebied van franchising.”

Om het voor de jonge formules aantrekkelijk te maken om deel te nemen aan de Startersstands, is de investering lager dan voor een reguliere stand. Deelnemers aan de Startersstands zijn onder andere: Eten met gemak!, The International Art School en Incassonet.

Voor meer informatie en de voorwaarden kunt u mailen naar: info@ikwordondernemer.nl

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.