Starten als trainer is maatwerk!

Datum: december 23, 2014

Sommige beroepen lijken zo vanzelfsprekend te passen in een carrière, maar dat kan een valkuil zijn die leidt tot grote teleurstelling. Kandidaten die zich melden bij BAS Training worden stevig aan de tand gevoeld om die teleurstelling te voorkomen. Sjef Bastiaens (franchisegever van BAS Training):”Er hebben zich via een aantal vacaturesites al ruim 60 belangstellenden gemeld met een zeer uiteenlopende achtergrond. Van onderwijzer tot filiaalmanager, je ziet een diversiteit van mensen die zich oriënteren op het beroep van trainer. Echter de keuze voor een goede kandidaat is maatwerk, net zoals onze trainingen en alleen als er voldoende zicht is op succes dan maken we de keuze om samenwerking te starten. Zo creëer je winst voor twee”.

Omdat de markt voor het merendeel vraagt naar verkooptrainingen, is het van belang dat de trainer kan putten uit voldoende eigen ervaring op dat gebied. Een onderwijs achtergrond is dan niet voldoende omdat trainingen van BAS Training zich richten op de praktijk, en nauwelijks op de theorie. Daarnaast zal een trainer niet alleen een ruime commerciële ervaring nodig hebben, hij/zij zal ook de competenties moeten hebben om mensen te laten leren. En een ondernemersmentaliteit maakt het compleet.

Heb jij voldoende commerciële ervaring en weet je mensen zodanig te sturen dat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen, dan is het vak van trainer een mooi beroep om al jouw ervaringen over te brengen op anderen. Wij leren je hoe je trainingen op maat maakt, dus wil je weten of je in dit beroep past, neem dan contact met ons op voor een gesprek op maat. Bel 043-3560123 of vul bijgaand informatie-aanvraag formulier in.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.