Standhouders positief over beurs ‘Onderneem ’t!’

Datum: mei 9, 2013

Na afloop van de beurs heeft de organisatie van de Franchise & Formule Beurs Onderneem’t! een enquête verspreid onder de standhouders. Op de vraag: “Kunt u een cijfer geven over hoe u de beurs heeft ervaren?” is het gemiddelde cijfer 8,1 gegeven. Enkele reacties: “Goede sfeer; niet te groot en intiem. Goed georganiseerd”. “Seminar en ondernemersforum zijn leuke toevoegingen.”, “Goede informatieverstrekking en iedereen is erg behulpzaam. Mooie locatie en veel bezoekers kunnen spreken.”, “Wij kijken terug op een goede / mooie en professionele beurs.”

Tijdens de beurs konden ook de bezoekers een enquête invullen. Zij beoordeelden de beurs eveneens bovengemiddeld goed met een 7,3. 84% van de bezoekers verwachtte een vervolgafspraak in te plannen met een formule. Ruim een kwart van de bezoekers kwam specifiek voor één formule naar Hoevelaken. 

FranchiseFormules.NL is als mediapartner nauw betrokken bij het promoten van de beurs Onderneem ’t!. De franchisecommunity ondersteunt de beursorganisatoren First Formula en Franchise+ met het plaatsen van persberichten en banners op de website en in de nieuwsbrief en met het versturen van direct mailings aan de doelgroepen (franchisegevers en franchisenemers). Daarnaast is er geregeld aandacht besteed aan de beurs via de social mediakanalen op Twitter @franchisenieuws en LinkedIn FranchiseForum.NL

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.