STACH opent foodshop in Mercure Hotel Amsterdam City

Datum: februari 5, 2016

De Amsterdamse eetwinkel STACH, die bekend staat om zijn verantwoorde to-go producten en (on)bekende specialiteiten van lokale leveranciers, heeft een foodshop geopend in Mercure Hotel Amsterdam City. In de shop, die dezelfde uitstraling heeft als de verschillende STACH vestigingen in Amsterdam, Utrecht en Overveen, is een groot deel van het wisselende STACH assortiment te koop. Stach, de eigenaar van STACH, is constant op zoek naar nieuwe verse producten van het liefst kleine en lokale ondernemers. Een aanpak die geheel past binnen de filosofie van Mercure Hotels.

Van lokale bieren en healthy bars tot aan vers gebakken koeken, salades en kant-en-klare maaltijden, voor de hotelgast is er keuze genoeg. “Met de veranderende behoeftes van onze gasten is het belangrijk om constant op zoek te gaan naar concepten die deze behoeftes beantwoorden. STACH helpt ons in het bieden van een unieke en kwalitatieve eet-beleving in een laagdrempelige sfeer. Daarbij is STACH, net als Mercure, ‘locally inspired’ waardoor het concept precies past bij onze belofte; een unieke ervaring geïnspireerd door de lokale omgeving”, aldus Ad Hoondert, de General Manager van het hotel. 

Gezellige bedrijvigheid

De foodshop heeft in korte tijd al veel nieuwsgierige (hotel)gasten mogen ontvangen. Vooral de verse salades en de Hollandse producten als stroopwafels zijn erg in trek. De pure en ‘straight-forward’ look & feel van de producten missen hun aantrekkingskracht niet. “De uitstraling van STACH geeft onze hotellobby een nieuwe impuls. Het veroorzaakt een gezellige bedrijvigheid waardoor onze gasten langer in de bar en lobby blijven hangen. Ook niet-hotel gasten en omwonenden zijn van harte welkom in ons hotel om gebruik te maken van het STACH assortiment. Daarmee willen we natuurlijk graag de link maken met iedereen in de lokale omgeving van het hotel”, aldus Ad. 

Over Mercure hotels

Met Mercure biedt AccorHotels een selectie van lokaal geïnspireerde midscale hotels. De Mercure hotels delen eenzelfde kwaliteitsstandaard en worden beheerd door gepassioneerde hoteliers. Of ze nu in het hart van de stad, aan zee of in de bergen zijn gelegen, elk hotel biedt een authentieke ervaring voor zowel zakelijke als vrijetijdsreizigers. Het Mercure netwerk, aanwezig in 55 landen over de hele wereld met 732 hotels, biedt een echt alternatief voor gestandaardiseerde of onafhankelijke hotels, en combineert de kracht van een internationaal netwerk met professionele en digitale expertise. 

Over AccorHotels

AccorHotels is een hotelgroep met een gedeelde passie voor gastvrijheid en is gedreven door eenzelfde belofte: Feel Welcome. Meer dan 180.000 vrouwen en mannen in 3.800 AccorHotels zorgen dagelijks voor duizenden gasten in 92 landen. 

AccorHotels is ’s werelds meest toonaangevende hotelgroep en biedt zijn gasten, partners en medewerkers:

– de dubbele expertise van zowel een hoteloperator en franchisegever (HotelServices) als van een hoteleigenaar en investeerder (HotelInvest);
– een uitgebreid portfolio van internationaal gerenommeerde merken dat bestaat uit luxehotels (Sofitel, Pullman, MGallery by Sofitel, Grand Mercure, The Sebel), midscale-hotels (Novotel, Mercure, Mama Shelter, Adagio) en economy-hotels (ibis, ibis Styles, ibis budget, adagio access et hotelF1);
– een sterke marktpositie en het loyaliteitsprogramma Le Club AccorHotels; 
– bijna een halve eeuw van engagement in maatschappelijk verantwoord ondernemen en solidariteit met het PLANET 21-programma. 

ACCOR SA is een beursgenoteerd bedrijf op de Euronext Parijs (ISIN-code: FR0000120404) en op de OTC-markt in de VS (Code: ACRFY).

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.