Speedheat geeft uiterlijk een boost

Datum: februari 12, 2013

Franchiseorganisatie Speedheat is klaar met haar herpositionering. Een nieuwe huisstijl en propositie moeten garant staan voor de gebruikersbelevenis. Per 1 februari zijn alle 14 vestigingen overgestapt naar de huisstijl.

De nieuwe propositie van Speedheat is ‘Warmte op maat’. Directrice Jeanine Prang: “Onze adviseurs stemmen het elektrische vloerverwarmingsysteem van Speedheat namelijk geheel af op de wensen en behoeften van de klant.” Het geel, rood en oranje van de oude stijl heeft plaatsgemaakt voor het meer eigentijdse warm bruin, grijs en goud. De nieuwe stijl is gericht op kwaliteit, comfort, innovatie en duurzaamheid. Directrice Jeanine Prang: “Speedheat is de moderne verwarmoplossing die een einde maakt aan warmte- en energieverspilling en kwaliteit en comfort levert. Speedheat verwarming is flexibel en snel regelbaar. Hierdoor realiseren klanten een energiebesparing en beperken ze hun persoonlijke belasting van het milieu. Niet voor niets is Speedheat toegepast in het huis van de toekomst.”

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_12_februari_2013.htm#speedheat

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.