Speciale aanbieding voor startende formules op franchisebeurs Onderneem ’t!

Datum: januari 20, 2016

Bent u een startende franchiseformule en op zoek naar ondernemers? Maak dan gebruik van het starterswand aanbod op franchisebeurs Onderneem ’t! Deze vindt plaats op donderdag 7 en vrijdag 8 april 2016 bij Expo Hoevelaken. 

Al 14 jaar is Onderneem ‘t! dé franchisebeurs van Nederland. De beurs is voor de kandidaat-ondernemer de aangewezen plek om direct in gesprek te gaan met verschillende franchisegevers en/of om zich nader te laten informeren over alle facetten van het samenwerkend ondernemen.

Voor € 1.995,- (ex BTW) bezet u twee dagen een stand van twee vierkante meter inclusief tafel, stoelen, electriciteit enz. De beursorganisatie zorgt binnen het vermelde tarief voor een groot logo van uw formule op de achterwand (op canvas). Dit doek kunt u uiteraard na afloop van de beurs meenemen. Verder profiteert u van bedrijfsnaam- en logo vermeldingen op de website van de beurs. U kunt op beide beursdagen gebruik maken van de seminarruimte. Tenslotte wordt door de organisatie ook goed voor de innerlijke mens gezorgd: op beide beursdagen kunt u als standhouder onbeperkt consumpties bestellen, er is een beursborrel op donderdag, en u krijgt lunch en avondeten aangeboden.       

Deelname voorwaarden:

– Uw formule is niet langer dan twee jaar actief in Nederland;
– Uw formule heeft niet meer dan 5 vestigingen in Nederland;
– Uw formule mag eenmalig gebruik maken van dit aanbod.

Bent u klant bij FranchiseFormules.NL? Dan ontvangt u nog eens € 500,- korting op het hierboven vermelde deelnametarief!

Deelnemen aan de starterswand? Wij vernemen het graag via 084-43 000 66 of info@franchiseformules.nl 

 

 

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.