Spare Rib Express organiseert 2e Multi Store Management Training

Datum: maart 19, 2019

Tijdens de tweede Multi Store Management Training van Spare Rib Express lag de focus op het inhoudelijk besturen van meerdere locaties. Daar waar het bij de eerste training (link naar eerder persbericht?) het accent op de theorie lag, draaide het nu om de daadwerkelijke toepassing van de managementtheorie- en strategie in de praktijk.

Het was met name het doel om onze franchisenemers zich bewust te laten worden van hun leiderschapstijl en hoe ze deze nog effectiever konden toepassen in de praktijk. Hoe geef je je personeel duidelijke instructies, motiveer je maar ook hoe je feedbackgesprekken en evaluatiemomenten op de juiste manier inricht”, verteld David Pinedo, commercial manager Spare Rib Express.

Jos Muller, trainer van Human Talent Group

Tijdens de training, die wederom werd gegeven door Jos Muller, trainer van Human Talent Group, kwamen verschillende praktijkcases aan bod. Het is hierbij belangrijk om ervoor te zorgen dat het personeel dezelfde missie deelt en weet waar Spare Rib Express als formule voor staat, aldus Pinedo. Vandaar dat wij dit jaar nog meer zullen gaan inzetten op het trainen van ook de managers in de locaties.

DELEN

Franchiseformule: Spare Rib Express

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.