Spare Rib Express gaat opleidingstrajecten aanbieden

Datum: mei 30, 2018

In samenwerking met SVO Vakopleiding Food gaat Spare Rib Express diverse opleidingstrajecten aanbieden op MBO niveau 2, 3 en 4.  De opleidingstracten zijn ‘Medewerker fastserve, 1e Medewerker fastserve en Bedrijfsleider Fastserve.’ Het betreffen gekwalificeerde beroeps opleidende leerwegen voor werknemers die een toekomst zien in de foodwereld.

Wij proberen op deze wijze werknemers voor langere termijn aan ons te binden en de mogelijkheid te bieden om zich te ontwikkelen binnen Spare Rib Express. Je kunt als werknemer starten als ‘Medewerker Fastserve’ en jezelf opwerken tot ‘Bedrijfsleider Fastserve.’ ‘Bedrijfsleiders Fastserve’ die hun functie optimaal conform de SRE functie KPI’s uitvoeren bieden wij vanuit het hoofdkantoor de mogelijkheid tot het starten van een eigen Spare Rib Express vestiging, aldus Commercieel Manager David Pinedo.

Deze laatste stap zal uiteraard in overleg met de betrokken franchisenemer plaatsvinden. Wij hebben liever dat een bedrijfsleider die toe is aan een nieuwe uitdaging, binnen onze organisatie doorgroeit zodat zijn/haar kennis en kunde behouden blijft. Op deze wijze snijdt het mes aan twee kanten, aldus Pinedo. ')}

DELEN

Franchiseformule: Spare Rib Express

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.