Spare Rib Express franchisenemers steeds ambitieuzer

Datum: mei 8, 2018

Franchisenemers bij Spare Rib Express openen steeds vaker een tweede locatie. Het eerste kwartaal van 2018 hebben vier franchisenemer de stap gewaagd naar het openen van een tweede locatie.

Omdat er in onze keukens toch best wat ambachtelijke handelingen plaatsvinden die direct van invloed zijn op de kwaliteit van de gerechten waren de meeste franchisenemers voorheen best angstig om dit proces uit handen te geven, aldus Commercieel Manager David Pinedo. “Een zalmmoot, kipsaté of burger kun je goed verpesten als deze te lang op de bakplaat ligt, maar ook voor de bereiding van spareribs moet het garingsproces goed gemonitord worden.”

Deze ondernemers hebben uiteindelijk in hun bestaande locaties keukenmedewerkers en managers opgeleid die hen assisteren om constante kwaliteit te kunnen garanderen. Zo heeft Michiel de Zeeuw onlangs een tweede locatie in Ettenleur geopend, echter concentreert hij zich zelf op de bestaande locatie in Breda.

Op dit moment zijn wij eveneens bezig met tweede locaties voor franchisenemers in Alkmaar, Amsterdam, Hoorn, Rotterdam, Beverwijk, Tilburg en Middelburg, aldus Pinedo. ')}

DELEN

Franchiseformule: Spare Rib Express

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.