Spare Rib Express franchisenemer (28) heeft al 4 bezorgrestaurants

Datum: februari 4, 2019


Ashwin de Folter nam als 25 jarige franchisenemer een bestaand Spare Rib Express bezorgrestaurant in Tilburg over. Drie jaar later is hij de franchisenemer met de meeste bezorgrestaurants.

Vanaf de overname reed Ashwin dagelijks 160 km op en neer van Rotterdam naar Tilburg. Door zich actief bezig te houden met ‘local store marketing’ wist hij 3 jaar op rij +40% groei te realiseren in Tilburg. Gedurende deze periode heeft hij, mede gezien de afstand, de interne organisatie weten te stroomlijnen, zodat hij na verloop van tijd wat meer afstand kon nemen en zich kon concentreren op nieuwe mogelijkheden.

In 2017 nam hij een bestaand bezorgrestaurant in Drechtsteden over en wist ook daar gedurende 2 jaar +35% omzetgroei te realiseren. Ook deze locatie weet Ashwin kundig op afstand te besturen, aldus Commercieel Manager David Pinedo. Eind 2018 werd er nog een bezorgrestaurant geopend in Oisterwijk en in maart 2019 opent Aswhin de vierde locatie in Oosterhout.

Met zijn aanstekelijke enthousiasme stuurt Ashwin nu drie bezorgrestaurants aan met meer dan 100 man personeel. Het is fantastisch om te zien dat hij zo’n gestructureerd geheel heeft neergezet en zich beseft dat je door een contante focus op marketing en het nauwkeurig uitvoeren van onze formulemissie enorme groei kunt realiseren, aldus Pinedo.

Ook een Spare Rib Express bezorgrestaurant openen? Bekijk hieronder het formuleprofiel en reageer online. Vermeld duidelijk in het vlak met opmerkingen in welke plaats u zou willen gaan opereren.

DELEN

Franchiseformule: Spare Rib Express

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.