Spare Rib Express Enschede direct groot succes

Datum: juni 21, 2018

Vorige week opende Spare Rib Express de 52ste Spare Rib Express locatie in Enschede. Erwin en Nicole kwamen in contact met de franchiseformulie via vrienden met een Spare Rib Express locatie in Hoorn.

Het aanstekelijke succesverhaal van de Hoornse Spare Rib Express ondernemer was voor hen de aanleiding om de mogelijkheden te verkennen. Hierna hebben ze na een gesprek op het hoofdkantoor diverse locaties bekeken en de knoop doorgehakt. Uiteindelijk duurde het nog best een tijd voordat we in Enschede konden starten omdat het vinden van geschikte locaties tegenwoordig steeds lastiger wordt, aldus Commercieel Manager David Pinedo.

In het openingsweekend heeft het stel de bestelkanalen voortijdig moeten sluiten omdat ze de grote hoeveelheid orders niet aankonden. Dit gebeurd vaker bij nieuwe locaties, aldus Pinedo. Wij starten al met onze marketingcampagne voordat we openen en in de openingsweek zijn er veel mensen die het toch graag willen uittesten. Daarnaast zijn wij nog steeds erg uniek in Nederland met gespecialiseerd vlees – en visconcept wat zich primair richt op Takeout & Delivery.

Spare Rib Express Enschede is gestart met het Takeout & Delivery concept gericht op de avond, maar gaat zich op middenlange termijn starten met het Fast Casual Dining concept. Hiermee kunnen ze klanten met een laagdrempelig menu bedienen met een lunch – en avondassortiment.

Spare Rib Express heeft nog veel gebieden beschikbaar in Friesland, Overijssel, Zeeland, Noord-Brabant, Gelderland en Limburg.

  ')}

DELEN

Franchiseformule: Spare Rib Express

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.