Spare Rib Express blijft groeien en opent 60ste bezorgrestaurant

Datum: oktober 16, 2019

Foodservice keten Spare Rib Express heeft vorige week het zestigste bezorgrestaurant geopend in Kampen.

De afgelopen maand heeft de franchise formule bijna elke week een een nieuw bezorgrestaurant geopend. Afgelopen woensdag, 9 oktober 2019,  werd zelfs de zestigste locatie geopend, toch wel een mijlpaal.

Het is voor ons een groot compliment dat er steeds meer nieuwe ondernemers vertrouwen hebben in onze franchise formule, aldus David Pinedo, woordvoerder Spare Rib Express. Anderzijds vinden we het ook geweldig om te zien dat Christa en Anko van Olst, als bestaande franchisenemers, de stap maken naar het openen van een tweede Takeout & Delivery locatie in Kampen.

Dit jaar zullen wij nog een To Go locatie openen in Doetinchem en drie Takeout & Delivery locaties in Hengelo, Alkmaar en Amsterdam Noord. Hiernaast hebben we voor volgend jaar ook al een opening gepland staan en lopen er nog diverse trajecten. Overigens zijn er nog ruim voldoende mogelijkheden voor nieuwe franchisenemers in de provincies Limburg, Brabant, Gelderland, Overijsel, Zeeland, Flevoland en Friesland, aldus Pinedo.

Spare Rib Express Kampen is gevestigd tegenover het station aan Burgemeester Van Tuinenplein 4, te Kampen.

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.