Spar zoekt ondernemers in Zuid-Limburg

Datum: januari 16, 2017

De nieuwe SPAR-formule is modern, fris en snel. De Spar City Store is er op gericht om snel de boodschappen te doen en weer verder te gaan met de dagelijkse bezigheden.

De SPAR City Store bevindt zich in grote steden en ontwikkelt zich graag verder door. De SPAR introduceert haar formule in Zuid-Limburg.

Heb jij minimaal drie jaar leidinggevende in de supermarkt en woon jij in de omgeving van Zuid-Limburg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Interesse? Download dan nu de franchisebrochure via https://spar.pgtb.me/BzHSVw

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.