SPAR zoekt ondernemer op Schiermonnikoog

Datum: september 24, 2014

SPAR is op zoek naar ervaren, goed opgeleide, enthousiaste, ondernemende en betrokken retailers die in samenwerking met de SPAR formule een eigen supermarkt willen starten. Het is de droom van veel mensen. Je eigen supermarkt in jouw dorp, wijk of misschien zelfs in het hartje van de stad.

SPAR positioneert zich als de lekkere verswinkel in de buurt, met de focus op dagelijks gemak. Daarom wordt de pay-off ‘Mijn buurt, mijn SPAR’ gevoerd. Deze pay-off sluit aan bij het buurtgevoel. Bewoners zijn – over het algemeen – trots en betrokken bij hun buurt. En buurtbewoners zien dat SPAR zich ook verbonden voelt met hun buurt. Dat versterkt het gevoel dat SPAR met ze meedenkt. Dit uit zich in het verder uitbouwen van assortimenten en diensten die het onze consumenten makkelijker maken, maar dan met een persoonlijk tintje! SPAR heeft voor de komende jaren een ambitieus groeiplan en daarom zijn wij op zoek naar zelfstandige ondernemers.

Gewenste vaardigheden en ervaring 

Pas jij bij SPAR en past SPAR bij jou? Herken jij jezelf in het bovenstaande? Als SPAR ondernemer heb je een sleutelrol hebt in het succes van je eigen winkel onder de SPAR-formule. De betrokkenheid, servicegerichtheid,SPAR zoekt ondernemer op Schiermonnikoog. Bron: FranchiseFormules.NL netheid en vriendelijkheid van de ondernemer en medewerkers maakt het uiteindelijke verschil in de winkel.  Betrokkenheid door ware aandacht voor je klanten en voor de buurt is erg belangrijk. Als SPAR ondernemer ben je het sociaal middelpunt van de buurt.

Verder heb je:

• Retailervaring in de supermarkt op managementniveau (minimaal vier jaar)

• Minimaal MBO4 / HBO werk- en denkniveau

• Benodigd eigen vermogen (15% van de investering en minimaal € 15.000,-)

• Een duidelijke keuze voor het ondernemerschap

• Voor onze City Stores is enige horeca-ervaring of hightraffic  ervaring een pré.

SPAR Schiermonnikoog

De familie Schut, die al generaties lang de supermarkt op Schiermonnikoog exploiteert, gaat per uiterlijk 1 maart 2015 de SPAR winkel overdragen. Er is inmiddels met SPAR Holding een huurovereenkomst voor het karakteristieke pand aan de Middenstreek 2 op Schiermonnikoog getekend.

Edwin en Sita Schut vonden het tijd worden om meer tijd aan het gezin en vooral hun kinderen te besteden. Zij gaan in het nieuwe jaar op het vaste land wonen. “De winkel kwam altijd op de eerste plaats en dat moet ook, maar nu wordt het tijd dat het gezin alle aandacht krijgt”, aldus Edwin Schut die de winkel van zijn vader overnam. Beide dochters willen de winkel niet voortzetten. SPAR Holding is druk bezig om kandidaten te selecteren voor deze mooie winkel, die grote zomerpieken kent. “Het moet een goed ondernemerspaar zijn dat ook op het eiland een toekomst wil opbouwen”, aldus Sjaak Kranendonk, algemeen directeur van SPAR. Het is de bedoeling dat Edwin en Sita Schut voor SPAR actief blijven. Daarover zijn ze in gesprek met SPAR. “Het zou geweldig zijn als we hun ervaring, kennis en ondernemerschap voor SPAR kunnen behouden, bijvoorbeeld in de ondersteuning en begeleiding van (startende) ondernemers”, verklaart Sjaak Kranendonk.

Interesse in overname?

Wij zoeken voor de SPAR vestiging op Schiermonnikoog (een) overnamekandida(a)t(en) die in alle opzichten past / passen bij SPAR en bereid is /zijn om de bakens te verzetten. Voor meer informatie kunt u reageren en interesse tonen via het bijgaande formuleprofiel. Wij nemen vervolgens direct contact met u op.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.