Spar ondersteunt wielerevenement Alpe d’HuZes

Datum: juni 3, 2012

Alpe d’HuZes is het wielerevenement waarbij de deelnemers zesmaal op één dag de Alpe d’Huez beklimmen. Dit doen ze om geld op te halen voor het onderzoeksfonds van KWF Kankerbestrijding. Het doel is om komende week 30 miljoen euro bij elkaar te fietsen. Buurtsupermarkt Spar sponsort deze editie met duizenden maaltijden voor alle deelnemers en aanhang op de ‘Nederlandse berg’. “Vorig jaar werd ruim 20 miljoen opgehaald voor het goede doel”, licht Sjaak Kranendonk, algemeen directeur van Spar toe. “De Stichting Alpe d’HuZes hanteert een strikt antistrijkstokbeleid en al het geld gaat direct naar het goede doel.

John van Baal tijdens Spar beursDe complete organisatie draait op vrijwilligers, en die organisatie is enorm! Er zijn volgende week 25.000 Nederlanders op die berg. En die moeten ook eten!” Spar ondersteunt dit initiatief al enkele jaren door samen met een aantal fabrikanten de sponsoring van de maaltijden voor de deelnemers te verzorgen en de catering in te richten. Kranendonk: “Ook een aantal van onze ondernemers fietst de berg mee op. Echt een knappe prestatie en vaak ook heel emotioneel beladen.” Ook het hoofdkantoor van Spar is vertegenwoordigd door categorymanager John van Baal.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Spar-ondersteunt-wielerevenement-Alpe-dHuZes.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.