Spar hard aan het uitbreiden in China

Datum: februari 5, 2013

Franchiseformule Spar opent alweer haar 215e vestiging in China. Ditmaal wordt de stad Chengdu van een vestiging voorzien. Spar China ondersteunt lokale ondernemers en ketens met hun ontwikkeling om zo het hoofd te kunnen bieden aan de (inter)nationale concurrentie.

Chinese supermarktketen Sichuan Dehuj Commercial Co Ltd sloot zich aan bij het internationale Spar merk, dat 80 jaar ervaring heeft met 12.000 winkels in 36 landen, om deze nieuwe formule te ontwikkelen. Tobias Wasmuht, managing director van  Spar China, zegt: “De Spar wil graag met het gehele Dehuj team samenwerken om dit sterke concept verder uit te bouwen. Onze samenwerking is door het openen van de eerste winkel in Chengdu heel goed gestart. We zijn onderweg om nieuwe formules uit te proberen, de gehele aanvoerketen efficiënter te laten werken en nieuwe training en managementsystemen in te voeren in zowel de winkel als op het hoofdkantoor. We zijn in de voorbereiding voor het ontwikkelen van een tweede winkel: een hypermarkt van 8.000 m2.”

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_5_februari_2013.htm#sparfranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.