Spaanse schoenenfranchise gestart in Nederland: Cuplé

Datum: juni 12, 2012

Cuplé heeft zijn eerste winkel in Rotterdam geopend. Eind juni vindt de officiële opening van de winkel in Rotterdam plaats. Cuplé verkoopt naast dames– en heren schoenen ook bijpassende tassen, riemen, accessoires en dameskleding. Cuplé is herkenbaar aan de roze zolen, die symbool staan voor stijl en vrouwelijkheid. Tegelijkertijd staan ze ook symbool voor het Spaanse product en de Spaanse passie.

De schoenen van Cuplé worden in Spanje ontworpen en gemaakt. Ze zijn van leer en suède gemaakt. Oprichtster en creatief directeur Antonia Pastor opende in 1987 haar eerste schoenenwinkel in Elche, Allicante. Tegenwoordig staat haar bedrijf in de top tien van de Spaanse schoenenindustrie. In 1998 startte Cuplé met franchisewinkels en inmiddels zijn er meer dan tachtig verkooppunten in Spanje. Sinds kort zijn er ook winkels in Zwitserland, Hongarije en Mexico.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_12_juni_2012.htm#cuplé

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.