Spaanse lowbudget parfumerieketen Equivalenza opent in België

Datum: december 4, 2014

Het Spaanse snelgroeiende licentieconcept Equivalenza bestaat nu ook in België. Het merk werd in 2011 opgericht en beantwoordt de vraag naar hoge kwaliteitsparfum aan lowcost prijzen. Het concept bestaat nog maar drie jaar en is er al met groot succes in geslaagd meer dan 700 winkels in 32 verschillende landen te openen.

In drie jaar tijd heeft de keten een ongeziene expansie gekend. Als erkenning voor de indrukwekkende groei ontving Equivalenza talrijke prijzen van de franchise sector op wereldniveau. Twee maal op rij werd Equivalenza verkozen tot ‘Best Franchise’ van Spanje en eindigde in 2013 op de tweede plaats bij de ‘Best franchise of the world’. De flagshipstore van de keten opende zijn deuren in Mechelen, Bruul 9, België. En ook in Wavre, in de Rue du Pont Christ, kan men al een winkel gaan ontdekken. 

Equivalenza heeft hoge ambities voor Nederland en België en wil op korte termijn 50 winkels opstarten, beheerd door onafhankelijke licentienemers. Het grote succes in de omringende landen zorgt voor een grote interesse bij ondernemers. Ook shop in shop toepassingen zijn mogelijk. Dankzij een minimale investering kan u reeds vanaf  €23.000 uw eigen winkel opstarten.

Bron: Franchising Belgium

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.