Spaanse Cuplé nieuwe franchisevestiging

Datum: maart 5, 2013

Het oude pand van Intertoys in Venlo wordt na jarenlange leegstand weer in gebruik genomen. Franchisenemer Rémy Bouten zal het merk Cuplé daar vanaf 8 maart exploiteren.

Rémy Bouten: “Cuplé is in Spanje een groot begrip onder classy fashionista’s. Niet zo gek, want Cuplé verkoopt naast schoenen ook kleding en trendy tassen. Het merk is vrouwelijk, glamourous en sexy! Het modieuze assortiment dat staat voor kwaliteitsschoenen van leer, is daarbij ook nog zeer betaalbaar! Een leuk detail: de zool van de schoenen zijn vaak donkerroze om dat Cuplé vindt dat elegante vrouwen elke dag een pink touch verdienen”. Oprichtster Antonia Pastor startte de eerste winkel in 1987. Het jaar daarop waren er al franchisewinkels en op dit moment zijn er ruim 80 winkels in Spanje, Zwitserland, Hongarije, Mexico en Nederland. De eerste Nederlandse franchise van dit merk vestigde zich in Rotterdam en met die in Venlo staat de teller nu op twee.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_5_maart_2013.htm#cuple

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.