Snelgroeiend Warmteservice opende nieuwe vestiging in Hillegom

Datum: oktober 19, 2016

Warmteservice heeft op 29 september j.l. een nieuwe vestiging in Hillegom geopend. Met deze 54ste vestiging kan het familiebedrijf zijn klanten in de regio nog beter bedienen. De nieuwste vestiging van Warmteservice is geopend aan de Arnoudstraat 20E in Hillegom. Servan Veerkamp, voorheen werkzaam bij de vestiging in Alphen aan den Rijn, neemt de dagelijkse leiding op zich. Veerkamp: ‘Het is een bijzonder moment. Warmteservice groeit gestaag en we zien met een 54ste vestiging nog volop kansen.’

‘Gewoon perfect geregeld’

Zo luidt de slogan van het familiebedrijf. Naast een uitgebreid assortiment betekent dit een vlekkeloze service en kennis van de meest innovatieve oplossingen. Veerkamp: ‘We zijn trots op de nieuwe vestiging en staan klaar om onze klanten te helpen met de juiste materialen voor het perfecte eindresultaat.’

Adres

Warmteservice Hillegom

Arnoudstraat 20E

 

Over Warmteservice

Warmteservice verkoopt cv-ketels, (design)radiatoren, vloerverwarming, sanitair en alles wat nodig is om het te installeren. De meeste artikelen van het brede assortiment zijn direct uit voorraad leverbaar. Zo niet, dan kan Warmteservice ze vaak de volgende dag leveren. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.