Snel starten met je eigen Fieldbox onderneming!

Datum: maart 7, 2017

Team Fieldbox is op zoek naar meerdere ondernemers die vanuit hun eigen Fieldbox vestiging Fieldbox gaan verkopen. Onlangs stonden zij nog op de Vakbeurs Facilitair, waar weer werd bevestigd dat er veel vraag is naar een product als Fieldbox. Het liefst breiden ze daarom snel hun franchiseteam uit om op deze vraag in te kunnen spelen. Voor jou als ondernemer betekent dat een onderneming met een sterk product, een grote markt en een goede ondersteuning.

Wat is Fieldbox?

Fieldbox is een planningstool, die alle werkprocessen van organisaties met een buitendienst eenvoudig digitaliseert. Het product wordt volledig afgestemd op de behoeftes en eigenschappen van de betreffende organisatie, er is veel aandacht voor een goede implementatie en het product is erg gebruiksvriendelijk.

Waarom nu starten met Fieldbox?

We zien het overal om ons heen: digitalisering. Ook op de werkvloer wordt digitalisering steeds belangrijker. Binnen nu en een paar jaar houden ondernemers de markt waarschijnlijk niet meer bij als ze hier niet in meegaan.

Veel organisaties werken nu nog met papier en staan dus voor de grote uitdaging om succesvol over te gaan op het digitale werken. Fieldbox biedt hier de oplossing.

Ben jij een sales talent? Ben jij ondernemend? En ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is Team Fieldbox op zoek naar jou! Als er een klik is, kan je met 2 maanden al van start. Vraag hieronder direct meer informatie aan over de Fieldbox franchiseformule en laat ons weten in welke regio je geïnteresseerd bent. We komen graag met je in contact!


Schermafbeelding 2017-02-02 om 14.05.04.png

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.