Sneakerformule COACH bestaat 25 jaar

Datum: februari 26, 2014

COACH is jarig en dat wordt uitgebreid gevierd met uitdagende dance-, DJ- en schoolbattles en een spectaculair COACH-event als afsluiter van het feestjaar. “Wie houdt er nu niet van een feestje? Wij wel! Dit jaar bestaat onze sneakerformule COACH 25 jaar en dat is natuurlijk dé uitgelezen kans om eens flink uit te pakken. COACH zou COACH niet zijn als we aan de festiviteiten niet een hele eigenzinnige invulling geven. It’s time to celebrate! Celebrate sneakers, celebrate fashion, celebrate new arrivals, celebrate fun, celebrate talent. Je kunt het zo gek niet bedenken en wij bouwen er een feestje omheen”, vertelt een enthousiaste marketing-manager Kirsti Boessenkool.

Battles

Net als bij de voorgaande campagnes van COACH wil de sneakerformule ook nu weer in contact komen met haar doelgroep – van hiphoppers, beatboxers tot graffiti artists – en nieuw urban lifestyle talent boven water halen. “Dit jaar pakken we groots uit: we organiseren landelijke dance-, DJ- en schoolbattles met hulp van onze Heroes. Met als klap op de vuurpijl een grandioze finale party ergens in Nederland. Zowel scholen als dansscholen kunnen hier aan meedoen. Danstalenten kunnen hun dancevideo insturen en DJ’s hun mixtape uploaden via Facebook. Deelnemers verdienen extra bonuspunten door zo veel mogelijk stemmen te genereren en live optredens bij de COACH stores te verzorgen. Op ons mega COACH-event in december zullen we ter plekke de winnaars van de battles bekendmaken. En als hoogtepunt van de avond mag de top 3 daar on stage optreden.”

Ook aan de storemanagers gaan het feestje en de battles niet voorbij. “In onze winkels is altijd iets te beleven, natuurlijk ook tijdens onze celebration. Niet alleen hebben we spectaculaire aanbiedingen, ook kunnen talenten die meedoen aan een battle in samenwerking met de lokale storemanager live optreden in hun COACH-store. Uiteraard vieren we het hele jaar door ook onze brands, new arrivals, fashion, special offers en exclusives in samenwerking met bekende merken als Adidas, Puma, Nike en Assics. Concrete acties zijn nog niet uitgekristalliseerd, maar het wordt groots en meeslepend! Dit 25-jarig feestje zal iedereen zich nog lang heugen. Wij hebben er zin in! Let’s celebrate!”

Profielschets COACH

COACH is met 50 winkels de grootste sneakerformule in Nederland. COACH is een franchiseformule en actief in de grote en middelgrote steden in Nederland. Met de verkoop van sneakers van met name sportauthentieke merken focust COACH zich op ‘millennials’ in de leeftijdsgroep 13 en 29 jaar. Voor deze jongeren zijn sneakers een belangrijk onderdeel van hun way of life. De stores zijn dan ook inspirerende lifestyle winkels enSneakerformule Coach bestaat 25 jaar! bieden de klant een complete collectie sneakers van A-merken, bijpassende accessoires en streetfashion items. COACH wil onderdeel zijn van het social web van millennials en met verrassende, interactieve activiteiten en promoties een extra funfactor in het leven van deze jongeren zijn. De franchise-ondernemers worden intensief begeleid in hun bedrijfsvoering op zowel operationeel als strategisch niveau door Euretco, de grootste retailservice-organisatie in Nederland.

 

Profielschets Euretco

Euretco, gevestigd in Hoevelaken in het hart van het land, is de grootste retailservice-organisatie in Nederland, die samenwerkt met ruim 2.100 zelfstandig winkeliers  en franchisenemers in de branches mode, sport, wonen en media. In totaal exploiteren zij zo’n 3.100 winkels. De gezamenlijke consumentenomzet bedraagt meer dan  € 2,5 miljard. De kernactiviteiten van Euretco zijn: retailservices, franchise,  wholesale en financiële dienstverlening aan zelfstandig winkeliers. Tot bekende winkelformules en vloerconcepten behoren INTERSPORT, Runnersworld, COACH, Livera, Decorette, Vivante, Libris en Blz. Daarnaast beschikt Euretco via Euretco Label Company met Babyface, LCKR, Rags en Blue Rebel over internationale topmerken in het baby- en kinderkledingsegment, met eigen buying & sourcingkantoren in Hong Kong en Bangladesh. De zelfstandigheid van de winkelier staat centraal in de relatie. Ondernemers profiteren van het schaalvoordeel dat Euretco biedt zonder het gevoel van zelfstandigheid op te geven. Met 280 medewerkers staat Euretco dagelijks voor hen klaar. Dankzij de centrale ligging aan de A1 pal bij knooppunt Hoevelaken is de locatie zeer goed bereikbaar, ook voor externe organisaties voor uiteenlopende evenementen. Euretco beschikt over dertien goed geoutilleerde zalen van  in totaal 5000 m2

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.