Snap Fitness ook actief in Nederland, België en Luxemburg

Datum: oktober 19, 2015

Snap Fitness, één van de grootste spelers wereldwijd op het gebied van 24/7 fitness komt naar de Benelux. Han Walet en Theo Vermeeren staan aan het hoofd van de start van dit nieuwe concept in Nederland, België en Luxemburg. Achter hen staat Gijs den Hartog van Capital Mills. Met Healthy Living door inzet van IT als een van de belangrijkste speerpunten van deze Venture Capitalist uit Gorinchem, is een samenwerking geboren.

Het trio heeft meerdere jaren ervaring in het leiden en opzetten van Health Clubs. Walet bezit momenteel al twee Health Clubs, Vermeeren heeft veel ervaring in de wellness industrie en is eigenaar van meerdere Health Clubs in Europa. Den Hartog is mede verantwoordelijk voor de oprichting van Optisport en is nu partner van Capital Mills. De opening van de eerste club staat gepland nog voor het einde van 2015.

“Snap Fitness heeft zich reeds bewezen als succesvol merk wereldwijd en helpt mensen om hun dagelijkse doelen qua gezondheid en levensstijl te bereiken”, zegt Walet. “Met dit concept willen we de levens van mensen gaan veranderen in onze resultaat-gedreven, kwalitatief hoogstaande Health Clubs”.

In de afgelopen negen maanden heeft Snap Fitness licenties afgegeven voor maar liefst zes verschillende landen. Zo zet de groei van het concept zich in razend tempo voort over de hele wereld en bewijst het zijn successen in diverse landen.


Over Snap Fitness

Met meer dan 2.000 clubs in 18 verschillende landen, is Snap Fitness een van de grootste franchise Health Clubs ter wereld. Opgericht in 2003 door Peter Taunton, is het merk vandaag de dag uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt van Fitness en Health clubs. Met nieuwe systemen en financiële opties met lagere investeringen en constante ondersteuning voor franchisenemers, biedt het concept alle mogelijkheden voor een succesvolle Health Club. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.