SmartRollout nieuwe partner FranchiseFormules Adviestak

Datum: juni 13, 2018

Bij de Adviestak van FranchiseFormules.NL is onlangs weer een nieuwe businesspartner aangesloten: het bedrijf SmartRollout uit Geldermalsen. Daarmee versterkt het samenwerkend ondernemersverband haar activiteiten en dienstverlening voor franchiseformules.

Mark Bloemendaal heeft diverse directie- en managementfuncties bekleed op het gebied van technische innovatie & business development. Hij is afgestudeerd aan de TU Delft en heeft later zijn MBA aan de British Open University afgerond. In 2012 is hij cum laude geslaagd voor de minor Geneeskunde voor Ingenieurs van Medical Delta.

SmartRollout, vertegenwoordigd door dhr. Mark Bloemendaal (inzet) is expert op het gebied van software gerelateerde oplossingen en helpt franchise organisaties om hun formule of aanpassingen daarin op grote schaal uit te rollen. In de intelligente SmartRollout software worden alle stappen van een implementatieproject eenvoudig vastgelegd. Bij de uitrol naar de vestigingen ziet de franchisenemer via de app precies wat er van hem of haar verwacht wordt. Met duidelijke deadlines en inclusief alle instructies en documentatie. De Accountmanagers van de formule hebben realtime inzicht in de voortgang en “bottlenecks” in het veld en kunnen daardoor optimaal ondersteunen. Op het dashboard ziet de directie van de franchise organisatie in één oogopslag wat de status van het uitrolproject is.

Als implementatiespecialist heeft Mark Bloemendaal in de praktijk vaak gezien dat innovaties de eindstreep niet halen, omdat de weg van de implementatie te ingewikkeld of te omvangrijk is. Vanuit zijn gevoel dat dit ontzettend jammer én onnodig is, heeft Mark met zijn team software ontwikkeld die deze problemen structureel oplost. Met de SmartRollout software opent Mark nieuwe deuren voor sectoren met grote uitdagingen op het gebied van brede uitrol. Dat is bij uitstek het geval in de franchise branche.

Over de FranchiseFormules Adviestak

De Adviestak van FranchiseFormules.NL opereert in de markt als een samenwerkend ondernemersverband. De aangesloten partners zijn allen zelfstandig ondernemer én expert op het gebied van franchising of een (gerelateerd) deelgebied daarvan. Er zijn partners actief in Nederland en België. Onze core business is het helpen en adviseren van bedrijven bij de introductie, expansie, ontwikkeling en/of professionalisering van hun franchiseformule(s). Daarbij staat het “van A-tot-Z” ontzorgen van de klant voorop. De veelal nauwe samenwerking van partners onderling bij de uitvoering van opdrachten maakt onze dienstverlening sterker en het netwerk van onze klanten groter.

Ook businesspartner worden? Meer informatie via deze link ')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.