Sluiting Deleukstetaartenshop Heemskerk

Datum: november 18, 2014

In verband met de verzadigde markt voor taartdecoratie in Heemskerk en omstreken, hebben wij helaas moeten concluderen dat er voor onze winkel in Heemskerk op de langere termijn geen bestaansrecht meer is. Daarom zal Deleukstetaartenshop Heemskerk per 1 december 2014 geen deel meer uitmaken van onze franchiseformule. Franchisenemer Bettina Schouten zal een doorstart maken met een ander winkelconcept.

Directeur Danny Nijboer van franchisegever OptimaLiba BV: “De wereld van franchise is onderhevig aan veranderingen. OptimaLiba heeft haar contracten geëvalueerd en naar de realiteit toegespitst en aangepast waardoor wij de komende jaren vooruit kunnen.”

Klanten van Deleukstetaartenshop Heemskerk kunnen per 1 december terecht bij de nabij gelegen vestigingen in Haarlem en Wormerveer. 


Over Deleukstetaartenshop

Deleukstetaartenshop is de leukste winkel voor alles op het gebied van het zelf maken van taarten, cupcakes, cake pops, koekjes en nog veel meer. Er is een uitgebreid assortiment van de beste merken ingrediënten en decoraties. Het personeel heeft een grote passie voor het vak en is uitstekend in staat om te adviseren. Daarnaast bezit iedere winkel een ruimte waar zowel door beginners als gevorderden workshops en cursussen gevolgd kunnen worden. Er zijn in Nederland twaalf vestigingen en een webshop. De centrale boodschap is: jij maakt er iets moois van!

Bekijk voor meer informatie ons formuleprofiel op deze website. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.